Baj, ha a piskótába cukor helyett folyékony édesítőszert teszek?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy megsül attól még? Cukorbetegnek sütnék tortát.2021. jan. 7. 18:47
1/11 anonim válasza:
Nekem nem. A cukor a piskótában így nem helyettesitheo.
2/11 anonim válasza:
Nem lesz jó, mivel változik a folyékony-szilárd nyersanyag arány.
3/11 anonim válasza:
Eritritet nem ehet az illető?
Mert én azzal sütöm mindig a piskótát, és tök ugyanolyan lesz. Pont tegnap csináltam kókuszkockát.
4/11 anonim válasza:
Nem, de vannak olyan édesítőszerek, amik használhatóak sütéshez, és cukorbetegek is ehetik. Ilyen pl. az eritrit, meg biztosan van még másféle is, nézz utána, hogy melyiket mire használhatod milyen hőfokon.
5/11 anonim válasza:
És ha tojásport tennél bele? Akkor meglenne a folyékony-szilárd nyersanyag arány. Bár nem tudom hol lehet ilyesmit venni, de valahol biztos kapható.
6/11 anonim válasza:
#5 Az édesítőszer nem csak az állaga miatt nem mindegy, hanem valamelyiknek magas hőfokon rossz íze lesz.
7/11 anonim válasza:
Én sem javaslom, hogy porokkal trükközz, ha pl. a szokásos ciklamát-szacharin édesítőszerre gondolsz, az a sütés során könnyen keserű lehet.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 7. 21:20
9/11 anonim válasza:
Én már próbáltam folyékony édesítőszerrel. Nem lett rossz a piskóta, de inkább jobb az eritrit, vagy valami ilyesmi. Pont nemrég sütöttem egy tortát eritrittel, isteni lett, a piskóta is tök okés volt. :)
10/11 anonim válasza:
Szia!Lehet kicsit kései válasz,de én szoktam édesítővel sütni,de folyékonyt használj,mert annak nem változik az íze a sütés hatására.Én folyékony Süssina márkájú édesítőt szoktam venni,ez a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!