Más is úgy gondolja, hogy annak idején az óvodai és az iskolai menzákon az ivólevek iszonyat gagyi minőségű löttyök voltak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 23:46
11/18 anonim válasza:
86-ig jártam óvodába. Úgy emlékszem, finom volt az ivólé, de sokszor meghajtott. Én a tejeskávét utáltam, mert az rögtön visszajött, tehát ivólé összességében jobb volt. Ma szeretem a tejeskávét, érdekes. Valami aromás hulladékot adhattak kávépótló címén. Talán szovjet gyártmány volt :-) . Eltér a témától, de a tejbegríztől is sokszor hánytam oviban. 30 évesen ettem legközelebb, és azóta rájöttem, hogy szeretem. Abba is mit rakhattak? A kakaónak fura íze volt, a gríz meg kozmás volt.
12/18 anonim válasza:
Így 30 felett nem túlzottan izgat, hogy mit ittam óvodában.
13/18 Senior Séf válasza:
60 éve voltam óvodás. Mi nem ittunk ilyet.
15/18 anonim válasza:
"Annyira emlékszem az egészből, hogy piros és fehér poharak voltak, és gáz volt ha valakinek piros jutott, mert az szerelmeeees 🤦♀️ Abszolút semmi másra!"
:DDDDD
16/18 anonim válasza:
"Olyan volt mint a kompótlé."
Nálunk egyáltalán nem. Rendes, rostos gyümölcslé volt. Azt se gondolom, hogy felvizezték volna, ha mégis, csak annyira, hogy egyáltalán nem tűnt fel.
17/18 anonim válasza:
"az 1980-as években azért még ünnepszámba ment, ha ivólés nap volt"
A 70-es években is. És az volt a rendszer sokáig, hogy vagy ivólé volt, vagy süti, mindkettő sose. Sőt, talán amikor ivólé volt, akkor leves se volt...
18/18 asper válasza:
Jó savanyú és rohadt cukros lötty volt, de a konyhás nénik higÍtották ezerrel, hogy haza is tudjanak vinni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!