Mit gondolnak az emberek azalatt hogy a Coca Cola az igazi? Mire gondolják azt hogy az igazi?
ez csak réges-régi reklámból marad kifejezés
Nem az emberek gondolják, hanem a szlogent italáló reklámemberke!
(Mellesleg, már nem az igazi, mert eredetileg patikában forgalmazták, kokaint tartalmazott.)
Egy régebbi reklámkampányból van a szöveg.
Meg ez volt az első.
És egyébként nekem ez ízlik a legjobban. A sima, nem a zéró, light, stb. édesítővel elrontott édes löttyök.
Mert az a legjobb.
Jó pár éve (na jó, van már annak vagy 20 éve is) volt egy Pepsi kampány, amelynek az volt a lényege, hogy az utcán vaktesztet végeztettek az emberekkel. Egyik pohárba Pepsit, a másikba Coca-Colát öntöttek, megkeverték a poharakat, majd meg kellett kóstolni, hogy melyik a finomabb. Na, én is sorbaálltam. Előttem egy nénike kóstolt. Letakarták a poharakat, ilyen forgatható kis tálca volt hozzá, hogy tényleg ne lehessen tudni, melyikben mi van. A nénike megkóstolta, a hoszteszcsaj pedig megkérdezte tőle: Na, melyik volt a finomabb, UGYE AZ AMI EBBEN VAN? Hm...Utána jöttem én, engem nem lehetett megvezetni, simán kiszúrtam a fincsi Coca-Colát. Hát ne vicceljünk már, SZAG ALAPJÁN meg tudom mondani, hogy melyik az, nem hogy ízre. A Pepsi egy fos.
Az volt az első, az a legnagyobb brand a mai napig. Régen szlogen is volt stb. És a legtöbb embernek jobban is ízlik.
Én megiszom a Pepsit is, nem olyan jó, de finom az is ettől még. A lényeg, hogy ne valami bóvli kismárkás édesítőszeres vacak legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!