Más is úgy gondolja, hogy annak idején az óvodai és az iskolai menzákon az ivólevek iszonyat gagyi minőségű löttyök voltak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
54 szavazat
1/18 anonim válasza:
Annyira emlékszem az egészből, hogy piros és fehér poharak voltak, és gáz volt ha valakinek piros jutott, mert az szerelmeeees 🤦♀️ Abszolút semmi másra!
2/18 anonim válasza:
Olyan volt mint a kompótlé. Leginkább szilvás.
3/18 anonim válasza:
Én ahova jártam ott egyszerű szörpök voltak ezek, csak jó erős színezéket adtak hozzá és iszonyatosan fel volt vizezve meg tele volt rakva cukorral hogy érezzük milyen jó, holott semmi gyümölcsös íze nem volt csak valami színezett cukrozott víz. Nagy ritkán volt limonádé is amin tényleg lehetett érezni is valami mást, az finom volt, viszont később megtudtuk hogy citrompótlót doboz szám szórták bele egy hatalmas kondérba és abból volt ez az egész. Tehát az sem látott gyümölcsöt. Ez még valamikor a 90-es évek végén 2000-es évek eleje tájékán volt.
4/18 anonim válasza:
Nálunk mondjuk inkább, hogy egy gusztustalan pisa volt. Gagyi minőségű löttynek egyenesen örültünk volna.
5/18 anonim válasza:
Nálunk ilyen sűrű, rostos cucc volt. Nem lehetett látni tőle a pohár alját, akkor sem, ha már csak pár korty volt benne.
Én imádtam. Azóta sem találkoztam sehol hasonló innivalóval sajnos.
6/18 anonim válasza:
Amire én emlékszem, az a mostani olcsó barackitalokkal egyezett meg.
7/18 anonim válasza:
Nálunk nagyon is jó volt, mindig örültünk mikor azt kaptunk. Olyasmi volt, mint egy barackos Cappy, csak kicsit hígabban, és más ízzel. Nekünk anno a Junior szállított az iskolába, hátha ez a megoldása a dolognak.
9/18 Isti22 válasza:
Nem tudom, kinek mit jelent az "annak idején", de az 1980-as években azért még ünnepszámba ment, ha ivólés nap volt.
10/18 anonim válasza:
Régen ez ötliteres üvegekbe gyártották.Olysn sűrű volt hogy tényleg hígítani kellett.
Az elmúlt 10-15 évben olcsó bolti rostos üdítőt kapnak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!