Miért van ez? Van más is, aki ilyen?
Csak nagyon kevés emberrel találom meg a közös hangot, egy csomószor van olyan, hogy egyszerûen nem érdekel az illetõ ( általában ez van). Az osztályomból is, senki sem érdekel három ember kivételével, pedig a legtöbb osztálytársammal régen sokat beszélgettem. De nem érdekesek (csak nekem, nyilván mindegyik egy virágzó személyiség). :(
Tudom, hogy introvertált vagyok, ezt a pszichológusom is mondta, meg hogy örüljek h van három barátom, valakinek egy sincs. Még annyi, hogy utálom a fizikai kontaktust pl ölelést puszilást barátoktól vagy ismerõsöktöl, pedig Mo- n nõttem fel. Az emberiséget sem szeretem. NEN vagyok emós :D
16
az h nem érdekelnek az emberek,nem szereted az emberiséget,nem szereted a fizikai kontaktust,EZZEL A VISELKEDÉSSEL MÁR olyna szűkre teszed a lehetőségeket h bárkivel is megtaláld a közös hangot h nem is nagyon fogod
Az a baj h sokszor hallom 18 éves kort el nem érő személyektől h a pszichológuosm ezt vagy azt mondta.És ez rosszat tesz a fejlődésednek.
TE behelyezted magad egy skatulyába h "igen én introvertált vagyok ez van szokj meg vagy haggyál lógva "
én is kevés emberrel találom meg a hangot és kevés értékes ember van.
Én viszont megyek ismerkedek és közeledek emberekhez,csak így találhatod meg a társad bármely értelemben
átlag feletti intelligenciával magyarázható nagyja.
Fizikai kontaktus s hasonlók, bizonyos tudatalattidban létező gondolatokból származó eredmények miatt alakult ki.
Ha megpróbálnád megfogalmazni, pontosan miért is nem szereted, előbb-utóbb megkapnád választ.
"mind egy virágzó személyiség"
... ja... csak merre virágzik...
Már többet tudok rólad mint pszichológusod.
Ha kell segítség, vagy egy kis informálás, írj rám nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!