Mitől lehetett ez?
Észrevettem, hogy ahogy növök egyre introvertáltabb leszek. Nem történt semmi megrázó, az élet úgy megy, ahogy régen.
Pl.:
Óvodában mindenkivel is jóban voltam, barátkoztam, sokat jelentkeztem, egyszóval mint minden más gyerek.
Első osztályban az első pár napon talán kicsit szégyenlősebb voltam, utána tök ugyanolyan, mint az oviban.
De utána egészen mostanáig (gimi, 10. osztály) egyre kevesebb szorgalmit csinálok, alig tudom magam rávenni arra, hogy megcsináljam a sulis teendőket. És suliban inkább egyedül szoktam lenni, ha nem jönnek oda hozzám. Vagy nagyon ritkán én is odamegyek beszélgetni pár lányhoz.
Vagyis röviden egy energikus, beszédes lányból lett egy nagyon csendes, nyugodt lány. Teljes ellentéte vagyok a régi önmagamnak.
De otthon teljesen az vagyok, aki voltam.
Ez vajon miért lehet?
(Elnézést kérek, amiért ilyen hosszúra sikeredett.)

Szerinted miért lehet?
Milyen változás történt mi az ami más lett akár benned akár a környezetedben?
Az egyetlen ami változott az talán a bátyám.
Régen sokat játszottunk együtt, de az iskolában mintha szégyellt volna. Egyszer meg is "vert" az osztálytársával.
Már évek óta nem nagyon szól hozzám, és ha mond is valamit az nem valami szép. De szerintem ez kb. minden testvérpárnál előfordul, szóval nem hiszem, hogy emiatt lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!