Mitöl lehetett büdős a virsli?
Kb 10 nappal ezelött lett vásárolva 2 csomag virsli a pennyben. Ma szeptemebr 27.-én ki lett bontva az egyik és olyan szag áratt belőle, mintha valaki így gyfolytába iszonyú büdőset fingana, elviselhetetlen volt a szag. Utána a másikat megnézve ugyan az volt.
A lejárati dátumát elnézve lejárt szeptember 23-án mindkét csomag virsli, de megvétel után is figyelve votl, hogy meleg helyen ne legyen, illetve hűtőtáskában is volt, szerintem amég hazaért, illetve itthon a hütő fagyasztójába lett téve.
Tudom 4 napja lejárt ,de én nem gondolnám, hogy amiatt volt ilyen elviselhetetlenül büdős szaga egy csomagolt virslinek.
Valamint a csomagot elnézve a virslik mellet mintha valami sárgás folyadék vagy anyag megfagyva lett volna, de biztos, hogy nem jég volt.
Szerintetek ezzel mennyire kéne foglalkozni, ileltve ez mi lehetett?
Igen lejárat elött lett betéve.
Ez asszem nem a legolcsobb volt.
hát ez így elég gáz, mert annak akkor a 10 nappal ezelőtti (fagyasztás előtti) minőségét kellett volna megőriznie.
sokat nem tudsz tenni, esetleg a boltban megemlítheted, és max. máskor ne vegyél ilyet. azért bosszantó tud lenni, hogy a pénzedért/pénzünkért szemetet adnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!