Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Rántott csirke- vagy sertéssze...

Janaqks kérdése:

Rántott csirke- vagy sertésszelet? melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés
Kérlek ne pontozzátok le azokat, akikkel nem egy véleményen vagytok :)
jan. 28. 16:09
A kérdező szavazást indított:
csirke
sertés
29 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Hát a sertéshús eleve zsíros, ha ezt panírozom meg olajban sütöm az már nekem sok a jóból.

Sertést én sütőben szoktam, almával és mézzel.



De a csirke szelet az fincsi, magyarosan is, katsu curryvel is.

jan. 28. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szelet, akkor sertés, de az összes rántott hús közül a csirkecombot szeretem a legjobban.
jan. 28. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Csirkecomb-filé rántva. Ha sertés, akkor tarja, mert néha jólesik egy zsírosabb, szaftos hús.
jan. 28. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Sertés, Szerintem az sokkal változatosabb, mint a csirke (ha beleszámítom, hogy a szárnyat nem szeretem, akkor egész biztos). Sokféle különböző állagú és zsírtartalmú húsa van.
jan. 28. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabban csak a csirkemellet voltam hajlandó megenni.

Néhány éve azonban a vékony sovány rántott karaj a kedvencem :)

jan. 29. 07:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
1-es: rántani a karajt szokás, az meg abszolút száraz hús, semmivel sem zsírosabb, mint a csirkemell.
jan. 29. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
Csirke omlósabb inkább azt.
jan. 29. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Látom, de nem értem a lepontozásokat.


Én madárfóbiás vagyok. Életükben is irtózom tőlük, nemhogy halálukban. Gyasznyó az jöhet

jan. 29. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
6. Régen a kararajt szokták rántani, de egyre inkább a tarja kerül előtérbe. Amikor a rántott husit „feltalálták”, akkor sokkal zsírosabb volt még a karaj.
jan. 29. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

Még soha nem hallottam, hogy normális ember tarjából készítene rántott húst - annak pont a sovány, szárazabb hús a lényege!

Egyébként amikor a rántott húst feltalálták, akkor sem volt zsírosabb a karaj, egyszerüen azért nem, mert az izomszerkezete olyan, hogy nincs benne zsír!

jan. 29. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!