Kimerültseg vagy mitöl lehetett szivritmuszavar?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 18:15
1/5 A kérdező kommentje:
Altatoval alszom egyik ejjel szex utan ritmus zavarom lett. Ügyeletre mentem es nem szünt meg kb 16h ig. De benne volt 3 napos nem alvas is. A kardiologus egeszsegesnek talalta a szivet. Gyogyszereket irt fel , jelenleg betaloc zookot szedek. Hazamentem probaltam pihenni nem ment, a szivem kalimpalt. Bevettem egy valerianat es helyreallt a ritmus. Altatoval kipihentem magam. A szexet mersekeljem vagy inkabb lelki tulterheltseg? Munkahelyem megszünt elküldtek. A letbizonytalansag stb minden összejött. Ha van jo tanacsa valakinek szivesen veszem.
2020. jún. 20. 18:21
2/5 anonim válasza:
A leírtak alapján lelki okai lehetnek!
3/5 anonim válasza:
Lelki okra gyanakodnék, a valeriana ugye nyugtató, szóval stressz okozza.
Mondjuk az altató sem tesz jót hosszú távon.
4/5 anonim válasza:
- Citromfű: kiváló, nyugtatja a szívizomzatot és az idegrendszert.
- Magnézium: magnézium-citrát.
- Kálium: zöldségek, banán, sárgarépa lé.
5/5 anonim válasza:
Ha éjszakánként nem alszol,ez még oda tesz a szívnek - ezt tudjad!
Fontos!
Napi mozgás legyen meg!
3-4-5.000 lépés például.
(Nem súlyzózás!)
Zsírt, cukrokat (!), kólát, transzzsíros "szemeteket" ne "zabáld"!
Eldugíthatják az ereket, cukorbeteggé tehetnek stb.
Kulcsszó: életmód váltás.
(Írom: első infarktus után.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!