Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 28 évesen még nem vagyok elkésve?

28 évesen még nem vagyok elkésve?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan 28 éves vagyok ,de kb még semmit sem értem el nagyon.Nincs még jogsim,lakásom és jelenleg barátnőm sincs.Itthon élek.Mindig is ilyen lelkileg későnérő voltam,de most eljutottam oda ,hogy hülyén érzem magam hogy még sehol sem tartok az életben.Jogsit szeretnél,autót,lakást ....jövő évben el is szeretném kezdeni megvalósítani ezeket,de úgy érzem hogy öreg vagyok így ezekhez és hamarabb kellett volna....szüleimtől megkapom hogy "nemsoká 30 vagy de még semmid sincs még barátnőd sem",ami eléggé lehangol.Kapcsolatom eddig 2 volt az sem tartott sokáig ,meg így randizgattam de sose volt ez így nálam komolyan gondolva....de ezen is változtatni szeretnék.Úgy érzem most kezdek úgy igazán készenállni az életre.Szerintetek késő ehhez így lassan 28 évesen ?

dec. 28. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%

És mégis mit csináltál az elmúlt 10 felnőtt évedben? Milyen alapokra lehet építeni?

Mert 28 évesen nekem sem volt "semmim", viszont volt egy felívelő kutatói karrierem, éltem több kontinensen, építettem az egyéni vállalkozásom. Ezek 30 éves korom körülre beértek, azóta kitermelik egy fél pesti lakás árát évente.

dec. 28. 16:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát melózom egy autócégnél és spórolok.Egyszerű meló de elvagyok vele.
dec. 28. 16:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Az előző 10 felnőtt évem úgy elröpült azzal hogy próbáltam megismerni a világot és a társadalmat ahogy működik,barátokkal voltam,itthon segítettem be ...Meg ahogy fentebb írtam én így lelkileg meg szellemileg is későn értem meg.
dec. 28. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Én megmondanám a szüleimnek, hogy csak ennyit érek, hátha leszállnak rólam.
dec. 28. 17:20
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es hat valahol igazuk van xd
dec. 28. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiről nem vagy lekésve, 31 évesen jött második párom, talán ez a kapcsolat sem tart örökké, családi lakásban maradtam és anyum soha nem akart elzavarni. Ennek ellenére én szellemileg érett vagyok, de ez ezért sem összefüggő aspektus. Más helyzetek miatt a saját életem is lassan indult be.
dec. 28. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak későn érő emberek; ahogy te is írtad, te most vagy ezekre kész, és szerintem ezzel nincsen semmi gond. Vannak céljaid, amikről írtad, hogy igyekszel értük tenni, szóval ez is mindenképp jó irány, illetve azt is tudod, miken szeretnél változtatni.
dec. 28. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A 28 még fiatal. Bármibe belekezdhetsz. Inkább örülj, hogy eljött az érzés, hogy készen állsz az életre, és vágj bele! Ne hasonlítsd magad senkihez, saját kitűzött célok fele dolgozz lelkiismeretesen.
dec. 28. 22:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a pozitív válaszokat eléggé ösztönzőek :D!
dec. 28. 23:38
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Soha nem vagy elkésve, amíg terveid vannak.
dec. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!