28 évesen még nem vagyok elkésve?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan 28 éves vagyok ,de kb még semmit sem értem el nagyon.Nincs még jogsim,lakásom és jelenleg barátnőm sincs.Itthon élek.Mindig is ilyen lelkileg későnérő voltam,de most eljutottam oda ,hogy hülyén érzem magam hogy még sehol sem tartok az életben.Jogsit szeretnél,autót,lakást ....jövő évben el is szeretném kezdeni megvalósítani ezeket,de úgy érzem hogy öreg vagyok így ezekhez és hamarabb kellett volna....szüleimtől megkapom hogy "nemsoká 30 vagy de még semmid sincs még barátnőd sem",ami eléggé lehangol.Kapcsolatom eddig 2 volt az sem tartott sokáig ,meg így randizgattam de sose volt ez így nálam komolyan gondolva....de ezen is változtatni szeretnék.Úgy érzem most kezdek úgy igazán készenállni az életre.Szerintetek késő ehhez így lassan 28 évesen ?dec. 28. 16:21
11/11 anonim 

válasza:

én 34 vagyok és ugyanilyen a helyzetem, bár jogsim már van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!