19 évesen tudom ,hogy még nem vagyok reménytelenül elkésve, csak épp nem tudom hogyan változtassak?
Nem szépítgetem, egy igazi érzelmi analfabéta vagyok. Nem, nem túlzok.
Rengeteg olyan lánnyal találkoztam már, aki próbált nálam kezdeményezni, legalább barátkozás szinten, de szerintem volt olyan is aki többet akart volna. Tudom, egy beképzelt ge^inek tűnök így, de akkor is. Csak épp az a baj, hogy ilyenkor nem tudom mit tegyek.
Pl van egy csaj, akivel a munkám miatt szoktunk találkozni. Mikor először meglátott, elkezdett nagyon kényes hangon beszélni és kérdezgetni kezdett. Hogy ilyen fiatalon hogyhogy ezt a szakmát választottam (kamionsofőr), apukád is az volt, stb kb egyidősek lehetünk amúgy . Na mindegy, azóta ha megyek mindig mosolyog, meg kérdezget, hogy miért vagyok ilyen morcos, meg ilyenek. Jaa meg már a második alkalommal mikor mentem ,fejből tudta a nevemet.
Na, szóval tök sok ilyen volt már ,de sose tudtam legalább barátság szintre sem eljutni. Tudom, várom a sültgalambot...
Szóval ja, az a kérdés ,hogy ilyenkor hogy alakítsam tovább a dolgokat, ha már egyszer adott a helyzet? Ezt most nem akarnám elbacni, rohadt jó csaj amúgy.😅
Hülye kérdés, tudom, de mit mondjak neki, miről kezdjek el vele beszélgetni?
Szerintem 30 éves korodig még bőven fogsz változni!!! (Épphogy átlépted még a nagykorúság határát. Türelem rózsát terem...)
Ha arra gondolsz, hogy akár szívesen családot alapítanál mihamarabb, arra készülj fel mindenképpen, hogy ott nemcsak az érdeklődő hölgy esetleges elvárásaihoz kell alkalmazkodnod.
Ott lesz anyós- és apósjelölt, valamint esetleg a kiszemelt jövendőbeli testvére - akár egy, akár több - vagy a szüleinek egyéb rokonsága.
Nagyszülők is élhetnek, akár családi házban mind együtt. Ha zárkózottabb típus vagy - a leírás szerint inkább önmagadba szoktál fordulni - és nagyon sok embert kell elviselned magad körül napi életvitel szinten?
Kamionsofőrként hogyan tudsz kezelni bizonyos élethelyzeteket? Mióta végzed ezt a tevékenységi kört, mint munkát/megélhetési forrást?
Hogyan szocializálódtál? Milyen magatartási mintákat láttál a családodban? Testvéred? Unokatestvérek? Nagyszülők?
2-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!