Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Elég reménytelen próbálkozás,...

Elég reménytelen próbálkozás, de végülis miért ne ? :')

Figyelt kérdés

26 éves srác vagyok, mostanra nagyjából tökéletes pontossággal kirajzolódott, hogy a lányokkal/nőkkel egyszerűen nem találom a közös hangot, és ha valami bizarr csoda folytán mégis izgalmas lennék valamelyik számára, az hipersebességgel ábrándul ki belőlem.

Tulajdonképpen az ismerkedésnek már minden módját próbáltam, talán már csak a kutyáktól ellesett szaglászás maradt ki, de ahogy a többi jóérzésű ember, én is próbálok megmaradni embernek ebben az embertelen világban.

180 centi vagyok, 75 kiló, átlagos paraméterek, ha lenne kedved közösen nyelvet ölteni a nagyvilágra, kibeszélni mi minden nyomasztó dolog vesz minket körbe, kritizálni a mikro és makrokörnyezetünket, akkor privátban szeretettel várlak.

#nincsneki
2022. máj. 4. 14:07
 1/7 anonim válasza:
Azért a szaglászásról még tárgyalhatunk
2022. máj. 4. 14:10
 2/7 anonim válasza:
A megfogalmazásod és a stílus amiben írsz arra enged következtetni, hogy azok a lányok/nők, akikkel közös hangot próbáltál kialakítani, valamilyen földöntúli nyelven énekelnek :D
2022. máj. 4. 16:03
 3/7 anonim válasza:
Próbálj meg kicsit lazábban kommunikálni. Elvégre csak 26 éves vagy :) Én egy idő után kicsit feszélyezve érezném magam.
2022. máj. 4. 16:04
 4/7 anonim válasza:

azért dícséretes, hogy a majifiatalok gyakoriposztba fojtják bánatukat és nem a kocsmába viszik.

Amúgy kérdező mi történt? Mivel ábrándítod ki a fehérnépet?

2022. máj. 4. 16:55
 5/7 anonim válasza:
3-as. Miért kéne elhagyni a stílusát? Ha ő neki a komolyabb fogalmazás jön be akkor had úgy beszéljen. Mellesleg nem beszéltél még vele sose, privátban lehet sokkal lazább, nem kell mindenkinek proli stílusban beszélni. 😉
2022. máj. 4. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami totál befeszült alak esküszöm:D Mármint .. nyilván hajlamos vagyok zavarban lenni, pláne hölgyek társaságában, de nem vagyok karótnyelt.

Mesélek szívesen bővebben kicsit. Ami a külsőmet illeti, hát nem vagyok korunk alan delon-ja de kifejezetten rondának se gondolom magam.

Ami az életemben rejlő izgalmakat, valamint az anyagi helyzetemet illeti, ha megtetszik egy könyv, akkor azt általában a libriben olvasom ki :D.

Igyekszem sportos életmódot folytatni, minden nap futok, káros szenvedélyeim nincsenek. Szabaidőmben logikai feladatokat oldogatok a neten és sakkozom, szóval élem a 80-as évekbeli sorozatgyilkos elit átlagos hétköznapjait :D kisállat boncolás és szemüveg nélkül.

Elvégeztem az egyetemet egy ideje, és azóta úgymond lehetőségem se nagyon akad lányokkal bármiféle diskurzus kialakítására, jobbára csak italmámoros állapotban egy-egy hétvégén, az eredmények meg önmagukért beszélnek:D

Nem árad belőlem az önbizalom szikrája sem, ami nyilván egy hatalmas negatívum a nők szemében, mindenesetre gondoltam, hátha valaki az ilyen magamfajta kis inceltizedeseknek is ad esélyt, ha másra nem legalább arra, hogy egy jót elbeszélget velük/velem.

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

2022. máj. 4. 17:49
 7/7 anonim válasza:
az incelnyvalygásra sajnos nem tok mit írni, de én is szeretek neten sakkozni (chess.com) és elég kezdő vagyok szóval garantált sikerélményt szolgáltatok :D ha akarod, játszhatunk néha
2022. máj. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!