Úgy néz ki hogy a 3 hónap próbálkozásnál se jön össze a baba, csüggedjek el vagy azért még van remény és hamarosan babás leszek?
Hamar feladtad!
Nevelőanyukáméknak 13 év után jött össze, persze voltak orvosnál meg minden, minden rendbe volt náluk, mégse adták fel és most van egy 4éves kislányuk.
Nekünk ez a 14. hónap, hogy próbálkozunk. Eddig még nem adtam fel. Nem mondom egyszer-kétszer tényleg előfordult, hogy elszomorodtam, de többször nem.
Ebben a hónapban ma vagyok a 26. napon. Most is bízom benne:)
Azért ne mondjátok, hogy a 3 hónap semmi... Az egy dolog, hogy akinek esetleg több idő kell, míg teherbe esik, annak nyilvánvalóan az az x idő lesz a mérvadó, és ahhoz képest viszonyít. Bár az orvos valóban 1 évet ad arra, hogy minden gond nélkül teherbe essünk.
Remélem nálunk most pont a 3. hónapban fogant meg a baba, bár még orvosnál nem voltam, "csak" + tesztjeim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!