Tudjatok a szokasok:"uj honap uj remeny" Szoval Ki mit tud a mehpemporol, a teherbeeses teruleten?
Szia!Én lassan 2 hónapja szedem,az első hónap sikertelen lett,de bízom benne,hogy hatni fog,csak idő kell neki.Én a neten rendeltem,már másodjára.Jól nézd meg honnan rendelsz,mert vannak árkülönbségek.Én itt találtam a legolcsóbban,és teljesen 100% tisztaságú: [link]
Minden nap reggel,éhgyomorra szedek 1g-ot.Nyelv alatt hagyni,míg felszívódik,majd fél óra letelte után lehet enni,inni.Változás talán annyi,hogy a 34 napos ciklusomat,31 napra hozta meg.És tuti volt peteérésem tőle,mert ovu teszt is kimutatta.De sajnos még eddig nem sikerült a baba,de bízom benne,hogy segíteni fog,csak idő kell neki,hogy kifejtse a hatását.Remélem tudtam segíteni.Mellé még e-vitamint,és folsavat szedek.
Szia!
Én úgy szedtem, hogy miután elmúlt a menszeszem elkezdtem enni a következő menszesz előtti napig.. majd ha megjön, akkor ahány napos a menszid annyi nap szünetet tartasz és miután elmúlik, akkor újra kezdeni.. Én 3 hónapig szedtem így folyamatosan és meg is hozta a 3. hónapban a várva várt eredményt..:)
Egyébként akkor kezdtem el szedni miután a fog.gátló abbahagyása után 42 napra jött meg a menszim és ezután az első pempős hónapban 36 napra, majd már 34-re és a 3. pempős hónapban meg már nem jött meg..:)És ebben a hónapban éreztem először rendesen az ovumat is, úgyhogy abban is segített!Én a Dydexes tiszta méhpempőt szedtem, amit innen rendeltem meg: [link] Nagyon megvoltam elégedve vele, úgyhogy csak ajánlani tudom! Remélem tudtam segíteni..:) "E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!