Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudjatok a szokasok:"uj honap...

Petra128 kérdése:

Tudjatok a szokasok:"uj honap uj remeny" Szoval Ki mit tud a mehpemporol, a teherbeeses teruleten?

Figyelt kérdés
Esetleg sikeres tortenetek,hol lehet kapni?hogy kell szedni?esetleg ellenkritikak?minden johet a sikeres teherbeesesel kapcsolatban!esetleg mas praktikak??

2014. ápr. 2. 14:01
 1/9 Picsusz ***** válasza:

Szia!Én lassan 2 hónapja szedem,az első hónap sikertelen lett,de bízom benne,hogy hatni fog,csak idő kell neki.Én a neten rendeltem,már másodjára.Jól nézd meg honnan rendelsz,mert vannak árkülönbségek.Én itt találtam a legolcsóbban,és teljesen 100% tisztaságú: [link]

Minden nap reggel,éhgyomorra szedek 1g-ot.Nyelv alatt hagyni,míg felszívódik,majd fél óra letelte után lehet enni,inni.Változás talán annyi,hogy a 34 napos ciklusomat,31 napra hozta meg.És tuti volt peteérésem tőle,mert ovu teszt is kimutatta.De sajnos még eddig nem sikerült a baba,de bízom benne,hogy segíteni fog,csak idő kell neki,hogy kifejtse a hatását.Remélem tudtam segíteni.Mellé még e-vitamint,és folsavat szedek.

2014. ápr. 3. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy szedtem, hogy miután elmúlt a menszeszem elkezdtem enni a következő menszesz előtti napig.. majd ha megjön, akkor ahány napos a menszid annyi nap szünetet tartasz és miután elmúlik, akkor újra kezdeni.. Én 3 hónapig szedtem így folyamatosan és meg is hozta a 3. hónapban a várva várt eredményt..:)

Egyébként akkor kezdtem el szedni miután a fog.gátló abbahagyása után 42 napra jött meg a menszim és ezután az első pempős hónapban 36 napra, majd már 34-re és a 3. pempős hónapban meg már nem jött meg..:)És ebben a hónapban éreztem először rendesen az ovumat is, úgyhogy abban is segített!Én a Dydexes tiszta méhpempőt szedtem, amit innen rendeltem meg: [link] Nagyon megvoltam elégedve vele, úgyhogy csak ajánlani tudom! Remélem tudtam segíteni..:) "E"

2014. ápr. 3. 10:28
 3/9 Picsusz ***** válasza:
Na ezért bízom én is benne,mert jó olvasni ilyen sikertörténeteket.Gratulálok kedves válaszoló.Én a dydex-eset szedem.Bárcsak hatna nekem is.
2014. ápr. 3. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Higyj és bízz benne,ez nagyon fontos!! Én se gondoltam volna, de amennyire tudtam pozitívan álltam hozzá!Meglátod Neked is meghozza a várva várt eredményt!!:) 9hkm
2014. ápr. 4. 08:31
 5/9 Picsusz ***** válasza:
Köszönöm szépen,remélem úgy lesz.Nektek boldog babásodást kívánok :)
2014. ápr. 4. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia!A méhpempő és még pár gyógynövény kivonat sokat segíthet a babaprojektben.Jó pár példa van velük még reménytelennek tűnő esetekben is. Sok sikert!
2014. ápr. 6. 00:55
 7/9 Picsusz ***** válasza:
Pl:milyen gyógynövényekre gondolsz?
2014. ápr. 6. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok lanyok,annyira nem volt idom hogy megnezzem jottek e valaszok!koszonom szepen a valaszokat!Mi mar sajnos egy eve probalkozunk sikertelenul,de lehet az a baj hogy gorcsosen akarom:)szoval most megprobalok lassitani,es kiprobalom mellette ezt a mehpempot,vagy az inofolic port???hallottatok mar errol??esetleg informaciok???aki babas lett annak nagyon gratulalok,aki meg meg var a kis csodara annak meg sok sikert!!!!:)
2014. ápr. 8. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
hát én még nem hallottam erről a porról, úgyhogy nem tudok hozzá véleményt fűzni!:) Azt tudom, hogy nekem a méhpempő bevállt, de ki tudja, lehet hogy éppen neked ez vállna be..:)Bár a helyedbe én a méhpempővel kezdeném, mert alapból a jótékony hatásai mellett rengeteg vitamint tartalmaz..:) Próbálkozni kell, azzal nem veszítesz..:) (most már) 10 hkm :)
2014. ápr. 9. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!