Úgy néz ki hogy a 3 hónap próbálkozásnál se jön
össze a baba, csüggedjek el vagy azért még van remény
és hamarosan babás leszek?
Ne görcsölj! Tudom, nehéz. Első gyermekem besikerült, egyből összejött. Már fél éve próbálkozunk a tesóval és mégsem sikerül. Voltam dokinál egy hete, írt fel peteérés serkentő gyógyszert, de majd köv. menstruációnál kell kezdenem. Már próbálok nem görcsölni, van itthon ovu tesztem, de nem használom. Próbálom élvezni a együttléteket is, de azért a fejemben mindig ott kattog a dolog... Kitartás! :)
2014. szept. 24. 14:54
Ha időzítetr együttlét éa figyelt ciklus mellett fél évig nem jön a baba, én elmennék egy hormonképre legalább, hogy megnyugtassam magam.
Megettr a fene az egészet, ha nem stresszelsz, de amúgy meg van valami apró, de könnyen kezelhető probléma ami miatt nem jön a baba. A fogantatás nem attól függ, hogy ki mennyit stresszel.
Amúgy a pároddal mi van?Ill. az ő "anyagminőségével"?Az sem épp mellékes...
2014. szept. 24. 15:04
Én 8 hónap után már orvosnál voltam és milyen jól tettem...még hogy 1 év...könnyen beszél az, akinek végül 1 éven belül sikerült. Az átlagnak 4 hónap alatt sikerül, ezt orvos mondta és én is így olvastam. Kérdező, ha 4 hónap alatt nem jön össze, menj orvoshoz és mondd, h már egy éve nem sikerül. De magánorvoshoz menj, a sztk-ban le se fognak tojni.
2014. szept. 24. 15:15
Valahol azt olvastam, hogy egészséges párnál normál körülmények között havonta 20% van arra, hogy összejöjjön a baba. Az 5 hónap alatt már 100%. Számolva némi szórással, tényleg nem egy év után mennék orvoshoz én sem.
2014. szept. 24. 16:28
Jonas-napokon is probalkoztok? Olyankor lehet extra peteeres, es sokkal nagyobb a fogamzasra az esely, mint a normal ciklus szerintinel, viszont van, akinek ez a menstruacio idejere esik, pedig olyankor is erdemes lenne egyutt lenni.
2014. szept. 25. 09:24
16/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem igazán de utána fogok nézni, amúgy sok jó mindent hallottam a MÉHPEMPŐRŐL vettem így egy adagot és azt is ki próbálóm hátha segít. Rengeteg mindenre jó többek között segít a fogantatásban is.
ez nem így működik kérdező...azért írtam a labort, hogy tudd, nincs e véletlenül pajzsmirigy problémád, ami nagyon gyakori és tünetmentes az elején, de a fogantatást akadályozza. Ugyanez a helyzet az inzulinrezisztenciával is. Ezeket vérvétellel ki lehet szépen szűrni. A következő lépés a pontos peteérési időpont, amit az LH teszt mutat meg a legbiztosabban, ha nem akarsz akkor ultrahangra járkálni. Itt órák számítanak, mert a fogantatás gyakorlatilag 1-2 napig lehetséges a hónapban. A külső jelek olykor megtévesztőek, nálunk is így volt, LH teszttel rögtön összejött a baba.
Felesleges ilyen legendákon alapuló méregdrága szerekre pazarolni a pénzt, mert nem ezen fog múlni. Lehet persze egészségesen táplálkozni és élni, de elsősorban nem ezen múlik a fogantatás sikeressége.
2014. szept. 26. 09:29
18/18 A kérdező kommentje:
Egészségügyi szempontból minden rendbe van velünk ezért próbálok ki más dolgokat is. De veszek agy adag LH tesztet is, ha ez segít amúgy a méhpempő nem árt sőt egy csomó mindenre jó és immunerősítő hatása is van. Voltam kivizsgáláson és minden értékem jó.
Kapcsolódó kérdések: