Csak én látom így vagy tényleg visszavonhatatlanul megvaltoztak az emberek?
"Azt vettem észre mintha mindenki depressziós lenne, nyomottak"
Jaj, megint ez a sz*rság, hogy mi milyen rosszak vagyunk, sőt, alacsonyabb rendű lények? Marha unalmas.
Ezt akarod látni, mert kell az önigazolás, akkor ezt fogod. Meg a Te dolgod, hogy kikkel veszed körül magad.
Mi szeretünk összefutni egymással, a közvetlen társaságomban egyáltalán nem tapasztalom, maximum az időhiány tesz be a dolgoknak, mert nem ugyanolyan beosztásokban dolgozik mindenki, de ha minden klappol, akkor lelkesek vagyunk.
De vannak emberek, akiken látom, amit írsz.
2es. Nem értem ezt hogyan hámoztad ki a kérdésemből,hogy bárki rossz lenne vagy alacsonyabbrendű.. Jezusom.
Arra utaltam ezzel, hogy kint mások az emberek. De a 2 ország helyzete is elég különböző, és mivel többet vagyok kint nekem ez talán jobban szembetűnik. Miért támadsz ilyenekkel? Hidd el, örülnék ha nem ezt látnám.
Ennek van egy másik oka is kérdező. Amikor haza látogatsz akkor elég pénzt viszel magaddal arra az 1-2 hétre beleértve a programokat is. Te ebben a 2 hétben szabad vagy 0-24.
Az otthon elő rokonok, barátok pedig ugyan úgy élik a napjaikat mint te amikor a nem Magyarországon vagy. Dolgoznak és a napi teendőket intézik.
Én is tapasztalok ilyet, szintén külföldön élek már 6 éve és amit te gond nélkül megengedhetsz magadnak pénzben az másnak már lehet, hogy kicsit tervezősebb kiadás.
Esetleg látogass haza többször rövidebb időre és már előre próbalj meg programokat leszervezni.
A másik opció, hogy válassz másik országot amikor szabad vagy és vigyel magaddal olyan személyt akinek egy ilyen út belefér.
Igen, csak Te látod így.
Hazajössz menőként és másokat lenézel. Indulj vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!