Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mesélne az életéről az,...

Mesélne az életéről az, akinek előre nem látottan, teljesen váratlanul és visszavonhatatlanul megváltozott az élete?

Figyelt kérdés

Gondolok itt váratlan örömteli vagy ellenkezőleg, tragikus eseményre.

Ezután hogy folytatódik a sorsa az érintettnek?

máj. 30. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Nekem. Rájöttem, hogy senki nem segíthet és nem is kell.
máj. 30. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nekem pl. teljesen váratlanul és visszavonhatatlanul megváltozott az életem, mikor megszülettem.
máj. 31. 12:15
 3/3 A kérdező kommentje:

2.) válaszoló: elég ostoba válasz érkezett, ezért kár volt egyetlenegy billentyűt sem leütni :-DD

Milyen válaszokra számítok / számítottam?

Az én élettörténetemhez hasonlókra

Én a férjemmel való megismerkedésünket követően elköltöztem az ő lakhelyére, feladtam a 24 éves munkaviszonyomat a cégnél; magyarán úgy környezet minden téren. Együtt házaspárként berendezkedtünk a számomra új környezetben. Itt sokáig nem is voltak barátaim.

Tragikus hirtelenséggel elveszítettem a férjem és mindent újra kellett kezdenem a régi, házasság előtti helyen, igaz, visszatértem a családomhoz és a régi környezetemhez. Itt a régi helyen kellett újra kezdenem az életemet, amit a házasságkötésem után feladtam.

máj. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!