Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hova járjon el az ember...

Hova járjon el az ember ismerkedni ha barátai egyáltalán nincsenek?

Figyelt kérdés
tegnap 05:06
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Szupermarket,szorakozohely.
tegnap 06:21
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Munkahely.
tegnap 06:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Munkahelyen se jó.
tegnap 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Olyan hobbit választanék, amit szívesen csinálok és van lehetőség új embereket megismerni, pl tásasjáték/kvíz est, tánciskola, túra, szórakozóhely.

Hogyha munkahelyen se tudsz barátokra találni akkor sajnos nem a helyszínnel van probléma, hanem érdemes azon dolgozni, hogy mi az ami korlátoz?

tegnap 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Én több barátomat is egy-egy koncert által ismertem meg. Mindketten ott voltunk egymás mellett a tömegben, elkezdtünk beszélgetni, aztán azóta is jóban vagyunk.
tegnap 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
pszichológus
tegnap 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is azt javasolnám, hogy valamelyik hobbidon keresztül járj el olyan helyekre, ahol van esélyed új embereket megismerni. Vagy, ha ilyen nincs, keress és válassz egy olyant, ami keretén belül ismerhetsz meg új embereket, és még érdekel is a téma. Lehet ilyen akár egy könyvklub, túracsoport, társasjáték estek, illetve kvízestek is.
tegnap 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!