Etikus lenne egy számomra még ismeretlen hölgyet (gyermekorvosi praxist fejez be várhatóan, mert nyugdíjba megy februárban,) megkérni arra, hogy segítsen "felszínen maradni, oda visszakerülni"?
Figyelt kérdés
A kérdés úgy értendő, hogy táncolni akar a "párom"-mal szilveszterkor és valószínűleg mélyen egymásba szerethetnek. Én 18 évig idősgondozó voltam kényszerből - ebből az alkalomból ilyen hivatásom is legyen esetleg véglegesen?#ez lenne a bölcs megoldás?
tegnap 23:52
1/17 anonim válasza:
Ez egy értelmetlen hülyeség amit írsz. Fogalmazd meg rendesen.
4/17 anonim válasza:
Te egy öreg nő vagy, aki úgy akar munkát szerezni, hogy a párját adja érte?
Mik vannak.....
5/17 anonim válasza:
Szerintem inkább a pszichiátrián jelentkezz
6/17 anonim válasza:
Elmondod neki, aztán vagy megfogadja vagy nem.
7/17 A kérdező kommentje:
Valahogy majd megoldódik a helyzetem. Másfajta munkát ajánlott egy régi ismerős, azt is elfogadom.
18 év idősgondozás után nem könnyű az újrakezdés - hosszas rehabilitációm volt kéztörés után a nyáron és az ősszel még.
ma 07:53
8/17 anonim válasza:
Nem szeretnek egymásba attól, hogy táncolnak.
9/17 anonim válasza:
Etikus biztos nem, ahogy korrekt sem. De kérdezd a párod, mi a véleménye, hogy áruba bocsátanád egy jobb melóért.
10/17 A kérdező kommentje:
Talán nem szeretnek egymásba, csak a "hölgy" már többször sírógörcsöt kapott a párom közelében (belehabarodott korábban, és a párom felfigyelt az érzelmekre.)
A 9-es választ nem értem.
ma 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!