Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Etikus lenne egy számomra még...

Etikus lenne egy számomra még ismeretlen hölgyet (gyermekorvosi praxist fejez be várhatóan, mert nyugdíjba megy februárban,) megkérni arra, hogy segítsen "felszínen maradni, oda visszakerülni"?

Figyelt kérdés
A kérdés úgy értendő, hogy táncolni akar a "párom"-mal szilveszterkor és valószínűleg mélyen egymásba szerethetnek. Én 18 évig idősgondozó voltam kényszerből - ebből az alkalomból ilyen hivatásom is legyen esetleg véglegesen?

#ez lenne a bölcs megoldás?
tegnap 23:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy értelmetlen hülyeség amit írsz. Fogalmazd meg rendesen.
ma 00:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Whaaat??
ma 00:09
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hö?

Hun a fonal? Elvesztettem...

ma 00:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Te egy öreg nő vagy, aki úgy akar munkát szerezni, hogy a párját adja érte?

Mik vannak.....

ma 00:27
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább a pszichiátrián jelentkezz
ma 01:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Elmondod neki, aztán vagy megfogadja vagy nem.
ma 01:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Valahogy majd megoldódik a helyzetem. Másfajta munkát ajánlott egy régi ismerős, azt is elfogadom.

18 év idősgondozás után nem könnyű az újrakezdés - hosszas rehabilitációm volt kéztörés után a nyáron és az ősszel még.

ma 07:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnek egymásba attól, hogy táncolnak.
ma 08:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Etikus biztos nem, ahogy korrekt sem. De kérdezd a párod, mi a véleménye, hogy áruba bocsátanád egy jobb melóért.
ma 09:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Talán nem szeretnek egymásba, csak a "hölgy" már többször sírógörcsöt kapott a párom közelében (belehabarodott korábban, és a párom felfigyelt az érzelmekre.)

A 9-es választ nem értem.

ma 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!