Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Etikus lenne egy számomra még...

Etikus lenne egy számomra még ismeretlen hölgyet (gyermekorvosi praxist fejez be várhatóan, mert nyugdíjba megy februárban,) megkérni arra, hogy segítsen "felszínen maradni, oda visszakerülni"?

Figyelt kérdés
A kérdés úgy értendő, hogy táncolni akar a "párom"-mal szilveszterkor és valószínűleg mélyen egymásba szerethetnek. Én 18 évig idősgondozó voltam kényszerből - ebből az alkalomból ilyen hivatásom is legyen esetleg véglegesen?

#ez lenne a bölcs megoldás?
tegnapelőtt 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy szerintem pontosan a kérdést sem érti senki.
tegnap 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező úgy akar munkához jutni, hogy kihasználja azt a helyzetet, hogy a doktornőnek elvileg tetszik a férje. Ennek okán szilveszterkor tánc után meg is dugná a doktornőt a férje, hogy utána melót kapjon a felesége.

Hányinger az egész, lehet meg is zsarolnák az orvost, undorító. Mások érzelmeinek az ilyen szintű kihasználása gyomorforgató.

tegnap 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A másik az, hogy egy idősgondozót nem fognak berakni egy gyerekorvosi praxisba, mert képzetlen hozzá. Ez a megfogalmazásából is látszik, írni sem tud, akkor a szülőnek hogyan adna adekvát választ? A gyerekgyógyászat nagyon felelősségteljes munkakör, nem ilyen sete-suta képzetleneknek vesznek be, mint a kérdező.
tegnap 11:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi meg a kérdést nem értjük.
tegnap 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:

#10: Nem baj, ha nem érted. Mutasd meg a kérdést a férjednek, ő majd segít elmagyarázni

tegnap 12:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Itt nincs férj-feleség viszony.
tegnap 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Akkor a "párodnak", mindegy, a lényeget úgyis értetted. Majd írd meg, mit szólt az ötlethez. Kíváncsi vagyok
tegnap 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!