Etikus lenne egy számomra még ismeretlen hölgyet (gyermekorvosi praxist fejez be várhatóan, mert nyugdíjba megy februárban,) megkérni arra, hogy segítsen "felszínen maradni, oda visszakerülni"?
Figyelt kérdés
A kérdés úgy értendő, hogy táncolni akar a "párom"-mal szilveszterkor és valószínűleg mélyen egymásba szerethetnek. Én 18 évig idősgondozó voltam kényszerből - ebből az alkalomból ilyen hivatásom is legyen esetleg véglegesen?#ez lenne a bölcs megoldás?
tegnapelőtt 23:52
11/17 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy szerintem pontosan a kérdést sem érti senki.
12/17 anonim válasza:
A kérdező úgy akar munkához jutni, hogy kihasználja azt a helyzetet, hogy a doktornőnek elvileg tetszik a férje. Ennek okán szilveszterkor tánc után meg is dugná a doktornőt a férje, hogy utána melót kapjon a felesége.
Hányinger az egész, lehet meg is zsarolnák az orvost, undorító. Mások érzelmeinek az ilyen szintű kihasználása gyomorforgató.
13/17 anonim válasza:
A másik az, hogy egy idősgondozót nem fognak berakni egy gyerekorvosi praxisba, mert képzetlen hozzá. Ez a megfogalmazásából is látszik, írni sem tud, akkor a szülőnek hogyan adna adekvát választ? A gyerekgyógyászat nagyon felelősségteljes munkakör, nem ilyen sete-suta képzetleneknek vesznek be, mint a kérdező.
15/17 anonim válasza:
#10: Nem baj, ha nem érted. Mutasd meg a kérdést a férjednek, ő majd segít elmagyarázni
16/17 A kérdező kommentje:
Itt nincs férj-feleség viszony.
tegnap 13:55
17/17 anonim válasza:
#16: Akkor a "párodnak", mindegy, a lényeget úgyis értetted. Majd írd meg, mit szólt az ötlethez. Kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!