Egyik ismerősöm nagyon megbántott amikor lek**vázott csak mert azt mondtam,hogy nem biztos,hogy vissza megyek a céghez amelyiknél dolgoztam,mert olyan ajánlatot kaptam,hogy töltsek el valakivel egy napot,közös programok semmi sz*x,erről papír is van és akkor egy jóféle órabér.:)Mit gondoltok van benne valami abban amit mondott?Lényegében,nem fekszem levele,és ha mégis ráakarna szedni akkor kilépek ebből az egészből,a férfi nyomós okkal ajánlotta fel ezt a "mnkát" én teljesen megértem.:)Szerintetek is durva? Ettől már k**vának lehet nevezni valakit? Ez olyan kiábrándító a generációm fele r**anc,mindenkivel lefekszik én 20évesen még csak életemben 1 emberrel voltam vele is 3 évig jártam és nagyon bántott,hogy azt mondta a ismerősöm,hogy "ha ezt elfogadod k**va vagy"Most őszintén,mindent félretéve ez olyan durva? Hogy valaki tényleg a társaságomért fizet? Bezzeg aki végig d*gja a várost az hölgy..:)
Szerintem ha rendes lány lennél & tényleg megérted akkor nem kérnél ilyenért pénzt és nem mennél bele.
Amúgy meg biztos vagy benne, hogy a "szerződésben" nincsen kiskapu? Mit tennél, ha a papír ellenére meg erőszakolna a fickó, mert nem akarsz bele menni a szexbe vagy ki akarsz lépni?
2016. júl. 5. 16:08
2/18 A kérdező kommentje:
Átnéztem már egyszer,vacsoráról szól,moziról stb
Nem hiszem,hogy ott a főtéren fényes nappal mindenki előtt megerőszakolna.És nem én kerestem őt,de anyagilag megvagyok szorulva,és ez belenditene ha pedig mégsem olyan lenne int vártam,lemondanám.
2016. júl. 5. 16:16
3/18 anonim válasza:
Ha szerződés van róla, akkor ugye tudod, hogy nem mondhatod le?:) Ha elmész és menet közben lelépnél, mert nem azt kapod, amire számítasz, akkor annak következményei lesznek. Ha meg megvagy szorulva és ennek a fickónak valószínűleg jól megy, akkor bármennyire is a nőket részesítik előnyben a bírok, egy jó ügyvéd ellen mit tudnál kezdeni egy államilag kirendelt ügyvéddel?:) Nem akarlak lebeszélni, szíved-joga, hogy mit csinálsz, de lehetnél megfontoltabb, óvatosabb a mai világban.
2016. júl. 5. 16:23
4/18 A kérdező kommentje:
Belevan foglalva,hogy amennyiben letelik pár nap és nem tetszik a dolog,változtathatok vagy kiléphetek.De igazad van:) veszélyes is lehet,köszi a választ.
2016. júl. 5. 16:27
5/18 anonim válasza:
#1 ha megeroszakolja akkor feljelentest tesz. Erre gondoltal?
2016. júl. 5. 16:34
6/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez is igaz.De ilyen nem történne,megbízható embernek tartom.
2016. júl. 5. 16:36
7/18 anonim válasza:
"Hogy valaki tényleg a társaságomért fizet?"
Ha úgy nézzük, egy prostival is ezt teszik. A cél más, a módszer nem.
2016. júl. 5. 16:37
8/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor prostinak nevezhet ezért bárki?Hm érdekes.:)
Akkor ezekszerint teljesen mindegy,hogy lefekszek-e vele és odadobom a testem sokkal több pénzért? értem,jó tudni.Kösz.
2016. júl. 5. 16:39
9/18 anonim válasza:
#5:
Feljelentéssel marhára sokat ér, a fickó letagadja és valószínűleg egy igen jó ügyvédre is van pénze + a csaj hónapokig járkálhat tárgyalásra. Erre gondoltál? :]
2016. júl. 5. 16:55
10/18 anonim válasza:
"Akkor ezekszerint teljesen mindegy,hogy lefekszek-e vele és odadobom a testem sokkal több pénzért?"
Hát ha neked mindegy. Utalni akartam rá, hogy talán nem kéne ilyen "pénzért csinálok ezt-azt" dologba belemenni, de a te életed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!