Kamu siketnémákat meg kéregetőket hogyan engedhetnek fel a buszra?
Aztán mindenkihez hozzávágott egy tollat, ha kérte, ha nem és a visszafele meg kérte az 500 Ft-ot.
Ki kérte a nyamvadék tolját… Odaadtam neki a pénzt, mert nekiállt veszekedni, legyen boldog, a siketnéma nyüszörgött, meg mutogatott,meg visszab.sztam a tollat.
De ilyeneket egyáltalán hogyan lehet és a buszsofőr engedte fel, meg le, ezért indult késve. Ja és odébb meg simán beszélgettek.

Mi alapján lehetne tiltani?
Egyébként most azért haragszol, mert egy balek voltál?
Mondjuk, ha nem utazik, akkor miért engedi fel indulás előtt a buszsofőr a teli buszra kéregetni????? Azért kellene tiltani, mert nem lehet? Plusz mi jogon zavarja az utasokat???
Amúgy sajnos tényleg balek voltam, hozzám vágta és visszafele erőszakoskodott…

Nincs ráírva senkire, hogy ő utas lesz vagy csak egy csaló. Többek között azért is létezik ez az évtizedes átverés, mert még mindig pénzelik őket és mindig lesz akinek ez a csalás ismeretlen és bedől neki.
Egyrészt aljas dolog lelkiismereti nyomást kelteni másokban hogy fizessenek, másrészt pofátlan, hogy még van mersze konfliktust generálni hogy még tovább nyomasszon és te ki akarj belőle fizetéssel szállni. Elvileg ezek ugye siketnéma emberek. Mikor hátat fordít neked, hangosan el kell küldeni a jó édes anyjába. Szegény nem fordulhat meg és reagálhat rá, mert hát ugye 'nem hall'.
De ezekre rá volt írta, tudta a sofőr, felengedte, meg nyilván ha nem fizet jegyet, fel sem szállhatna. Majd megvárta, hogy végigmenjen a buszon és leszállt… Aztán indult csak el.
Bérlet és jegy nélkül nincsen felszállás. Kéregetni meg pláne. Aztán másikég az italodat is kidobatta, hogy nem viheted fel…

A közlekedési társaságnál tudod a sofőrt bepanaszolni, és nagyjából ennyi. Következménye valószínűleg így sem lesz, ha eddig sem volt és erre ilyen rendszer tudott kiépülni.
A többi már rajtad múlik, hogyan véded meg magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!