Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van, hogy nagyon hangosan...

Van, hogy nagyon hangosan szólalok meg, amikor beszélgetünk valakivel. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Esküszöm, hogy nem szándékos, és én nem is hallom hangosnak magamat olyankor. Többször hallottam már ezt a barátaimtól, és elég kellemetlen szitu.

tegnap 15:45
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
Hallàsvizsgàlat rulz.
tegnap 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Családi szokás lehet. Unokatesóm kisgyerekként sokat volt a nagyothalló nagymamájával. Úgy beszélt, mint egy kis méregzsák, kidagadt nyaki erekkel, kiabálva, a legszelídebb mondandóját is ordította. A nagyi csak így értette, hát unokatesóm megszokta.
tegnap 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek több oka is lehet. Például az, hogy milyen környezetben él/mozog valaki. Nekem is mondták már, hogy hangosan beszélek, pedig a hallásommal semmi gond nincs.

Egyszerűen falun élek, ahol úgymond a hangoskodás nem zavar senkit, és sokkal kevésbé fogják vissza magukat az emberek. Gondolok itt arra, hogy nem kell félni attól, hogy a szomszéd kopog az alsó szintről, hogy mennyire zajosak vagytok. Másrészt, én például óvónőként dolgozom, így a munkahelyemen is hangosabban kell beszélnem. Huszonöt csicsergő gyerek mellett, elég nehéz csendesebben kommunikálni a kollégáiddal.

tegnap 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!