Van, hogy nagyon hangosan szólalok meg, amikor beszélgetünk valakivel. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Esküszöm, hogy nem szándékos, és én nem is hallom hangosnak magamat olyankor. Többször hallottam már ezt a barátaimtól, és elég kellemetlen szitu.tegnap 15:45
2/3 anonim 

válasza:

Családi szokás lehet. Unokatesóm kisgyerekként sokat volt a nagyothalló nagymamájával. Úgy beszélt, mint egy kis méregzsák, kidagadt nyaki erekkel, kiabálva, a legszelídebb mondandóját is ordította. A nagyi csak így értette, hát unokatesóm megszokta.
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem ennek több oka is lehet. Például az, hogy milyen környezetben él/mozog valaki. Nekem is mondták már, hogy hangosan beszélek, pedig a hallásommal semmi gond nincs.
Egyszerűen falun élek, ahol úgymond a hangoskodás nem zavar senkit, és sokkal kevésbé fogják vissza magukat az emberek. Gondolok itt arra, hogy nem kell félni attól, hogy a szomszéd kopog az alsó szintről, hogy mennyire zajosak vagytok. Másrészt, én például óvónőként dolgozom, így a munkahelyemen is hangosabban kell beszélnem. Huszonöt csicsergő gyerek mellett, elég nehéz csendesebben kommunikálni a kollégáiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!