Hogyan lehet beszélgetést kezdeményezni valakivel online?
Beléptem ebbe az ibff kereső csoportba facen, mert szeretnék több barátot. Találtam is egy posztot amiben egy lány barátokat keres, és a leírása alapján sok közös érdeklődési körünk van. Szívesen ráírnék de nem tudom hogyan, hogy ne tűnjön parának, és adjon is egy támpontot amiből kiindulhat a beszélgetés és ne a "szia mizu?" szintjén rekedjünk meg. Valaki, akit fejlettebb szociális készségekkel áldott meg az élet, megsegítene? :')
(Nyilván nem egy komplett szöveget szeretném, ha írnátok, amit aztán kimásolok és elküldök neki, hanem inkább tippeket.)
Szia
Beszélgetést kezdeményezni a mai világban már szerintem is nehéz. Régen bárki válaszolt volna egy sziára is, manapság már kevésbé. Azt mondtad van közös témátok. Talán érdemes lenne arról kérdezned őt. A kedvenc témáiról mindig szívesen beszélget az ember. De ha egyből a véleményét kéred az mégjobb. Például : szerinted xy vagy xy volt jobb a banda élére?
Én annó így kezdtem gimisként egy beszélgetést a barátnőmmel és 11 éve barátok vagyunk.
Megirjuk helyetted ? Mar ha jo lesz persze, nem biztos, mert mindenki masmilyen tipus.
Azért irtam, mert érdekelne a véleményed azzal kapcsolatosan, ami itt a post alatt van. Velem is megesett ez, de akkor nem sikerult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!