Más is észrevette hogy akik 1995-2000 ig születtek azok álltalában jófej nyitott személyiségüek? Olyan izgalmas emberek. Akik később vagy előbb születtek ők olyan furák nekem, nehezebb velük kijönni.
Figyelt kérdés
tegnap 14:25
1/21 A kérdező kommentje:
én sajnos 2000 után születtem kicsivel. Sajnos az én korosztályom már nem oylan jofej nyitott.):
tegnap 14:27
2/21 anonim 

válasza:

"Akik később vagy előbb születtek ők olyan furák nekem"
Pl. engem nem ismersz, úgyhogy rólam nem tudsz semmit mondani. 1990-ben születettem.
Nem lehet neked fura valaki, ha nem is ismered az illetőt.
A kérdésednek sincs semmi értelme.
3/21 A kérdező kommentje:
csak tapasztaltam hogy így van a 20 évesek olyan nemtörődömök, bunkók, nem lehet velük jol elbeszélgetni annyira, az idosek meg már tul tapasztaltak.
tegnap 14:40
4/21 A kérdező kommentje:
persze vannak kivételek, csak sok az az eset amit írok.
tegnap 14:41
5/21 anonim 

válasza:

Szerintem meg senkivel manapság. 32 éves férfiként még mindig keresem a párom. Senki nem normális
6/21 anonim 

válasza:

Értelmetlen általánosító kérdés...
Az hogy te mit tapasztaltál nem általános igazság. Ha szerinted ez így van akkor a környezeteddel van a probléma.
7/21 anonim 

válasza:

Én nem ezt tapasztalom, a többsége incel, még a mamahotelben élő örök gyerek
8/21 A kérdező kommentje:
az lehet, de rendesebbek nem csúfolnak nem gúnyolják ugy az embert ki. Emberségesebbek.
tegnap 15:21
9/21 A kérdező kommentje:
meg az a generáció jobban mert élni.
tegnap 15:24
10/21 anonim 

válasza:

Én meg azt tapasztalom hogy tele a világ gyökerekkel akiknek a szókincse az incel meg a mamahotel kifejezésekben ki is merül. Ezek meg egyébként csak unatkozó majmok által kitalált megbélyegzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!