Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen egy igazán jó közösség?...

Milyen egy igazán jó közösség? Nektek van/volt ilyenben részetek?

Figyelt kérdés

márc. 6. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
márc. 6. 23:57
 2/6 anonim válasza:
76%

Egy igazán jó közösségben sokat tanul az ember, jól érzi magát, motivált, elfogadottnak érzi magát.

Egy jó közösség jellemzője, hogy egy támogató, befogadó és bizalmas légkört biztosít, ahol nem csúfolnak, nem közösítenek ki és nem néznek semmibe. Egy jó közösségben mindenki szabad és szabadon fejezheti ki önmagát. Ahol különböző érdeklődési körök, véleményekkel rendelkező emberek tiszteletteljes módon együtt tudnak működni.

tegnapelőtt 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Olyan, ahol valóban egy, közös cél, nézet van, amit követnek. Oké, hogy vannak kisebb különbségek a véleményekben, de nem olyan nagyon szélsőséges. Ilyen pl.: a vallási közösségek, AA-csoportok, egyéb kisebb önsegítő közösségek, esetleg MLM-csoportok.
tegnapelőtt 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs annyi feltételem mint az előttem íróknak, éred jól magad, és tudj számítani a közösség tagjaira, ennyi.

Egyetemen volt egy ilyenem pl, annyi közös volt bennünk hogy egy szakra jártunk de világnézetileg, hobbikban, személyiségben, szinte mindenben teljesen különböző emberek voltunk/vagyunk. Mégis iszonyat jól elvoltunk, mindig segítettük a másikat. Szóval nekem ez a két solog az ami számít.

tegnapelőtt 06:41
 5/6 A kérdező kommentje:

3

Mi az AA, MLM?

tegnapelőtt 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy jó közösség befogadó, elfogadó, támogató, nem kirekesztő, és mindenkire kellően odafigyel, velük kellően törődik. Tagjaira lehet számítani és van egy közös céljuk.
tegnapelőtt 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!