Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olaszországban vagy Spanyolors...

Olaszországban vagy Spanyolországban tényleg lehet, hogy megvernek, ha Bella Ciaot éneklek az utcán, olyan helyen, ahol helyiek vannak? Miért?

Figyelt kérdés

Olvastam interneten, hogy ha ilyet tennék, akkor semmiképp ne a királyi rezidencia vagy templom előtt tegyem, illetve ne is olyan helyen, ahol alapvetően helyiek és nem turisták vannak.

Mi az oka?

tegnap 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Ezzel most azt állítod, hogy minden spanyol vagy olasz fasiszta. Kicsit sem rasszista általánosítás...
tegnap 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez egy tipikus "TOP 10 DOLOG AMIT NE TEGYÉL TURISTAKÉNT <XY> ORSZÁGBAN" cikk vagy YouTube videó tartalma. Itthon is ha rázendítenél a román himnuszra akkor lehet lenne valami ultra magyar aki kiszedne a nadrágodból. Ez most csak példa volt, de lásd hogy ha rázendítesz valószínűleg a nagy többség csak nézne téged, hogy normális vagy-e, de nem szednek szét.
tegnap 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Azert mert nem tudod mi is az igazi jelentese
tegnap 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem hinném, hogy megvernek, maximum furán néznek rád, hogy mi a szarnak énekled az egyik fontos dalukat. Te hogy néznél mondjuk részeg brit turistákra, ha itt énekelnék a Himnuszt vagy valami hasonlót? (Nem biztos, hogy ez jó példa, mert szerintem a többségünket annyira nem érdekli a Himnusz, de a lényeget érted.)
tegnap 22:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk olvastam azt is sok helyen, hogy a spanyolok, olaszok rühellik a kommunistákat és az antifa partizánokat, mert borzasztó kegyetlenségeket követtek el, apácákat erőszakoltak meg, kiakarták volna árúsítani az országot a szovjeteknek stb. Ez igaz?
tegnap 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!