Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm nagyon megbántott amikor lek**vázott csak mert azt mondtam,hogy nem biztos,hogy vissza megyek a céghez amelyiknél dolgoztam,mert olyan ajánlatot kaptam,hogy töltsek el valakivel egy napot,közös programok semmi sz*x,erről papír is van és akkor egy jóféle órabér.:)Mit gondoltok van benne valami abban amit mondott?Lényegében,nem fekszem levele,és ha mégis ráakarna szedni akkor kilépek ebből az egészből,a férfi nyomós okkal ajánlotta fel ezt a "mnkát" én teljesen megértem.:)Szerintetek is durva? Ettől már k**vának lehet nevezni valakit? Ez olyan kiábrándító a generációm fele r**anc,mindenkivel lefekszik én 20évesen még csak életemben 1 emberrel voltam vele is 3 évig jártam és nagyon bántott,hogy azt mondta a ismerősöm,hogy "ha ezt elfogadod k**va vagy"Most őszintén,mindent félretéve ez olyan durva? Hogy valaki tényleg a társaságomért fizet? Bezzeg aki végig d*gja a várost az hölgy..:)2016. júl. 5. 16:05
11/18 A kérdező kommentje:
Épp erre akarok rámutatni,hogy rohadtul nem mindegy hogy valaki használja -e a tested vagy nem,de ti már mindkét verziót prostinak nevezitek.Hát ok.
2016. júl. 5. 17:37
12/18 anonim 

válasza:

Bár nem vagyok lány, de ha netalán kellemetlen társaság lenne az aki ezért fizetne, az olyat én pénzért sem tudnám elviselni mert megőrülnék, nekem ennyi bajom lenne az egésszel ha ez az eset állna fenn
13/18 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért léphetek ki én is a nem tetszik,mivel én sem bírnám elviselni.De eddig kedvelem,jófej.:)
2016. júl. 5. 17:44
14/18 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy te már rég eldöntötted, hogy erre igent akarsz mondani, és az oka csak a pénz, amit tisztességesebb úton is kereshetnél, negatív kritikák kísérete nélkül. Okafogyottá kezd válni a kérdésed.
De én akkor sem tenném a helyedbe. Inkább güriznék többet, de legalább nem érezném azt, hogy szinte szó szerint eladom magam, a társaságom.
15/18 anonim 

válasza:

Kérdező, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a saját javadra szeretnél jótékonykodni :) Azt, hogy valakinek a társaságáért fizetnek, önmagában még nem nevezném prostinak. Viszont meg kell figyelni, hogy kinek is fizetnek a társaságáért. Sikeres emberek drágán adják az idejüket és meg is fizetik nekik. Viszont te egy teljesen átlagos ember vagy, aki a társaságáért pénzt kér, ami nagyon nem megszokott dolog. Bármennyire is nem tetszik neked, hogy milyen jelzővel illetett az ismerősöd, bármennyire is tiltakozol és bizonygatod az ellenkezőjét, attól még nem lesz ez megszokottabb dolog. Ezzel nem azt mondom, hogy prosti lennél, csak azt, hogy a hétköznapi emberek körében ez nem megszokott dolog, hogy a társaságáért fizetnek (gondolom jelentős összeget). Ez bizony ellenszenvet válthat ki másokból.
16/18 A kérdező kommentje:
Értem,és köszönöm a válaszokat,nem akarok önfejűnek tűnni csak megsértett ez a jelző.De értem miről beszéltek.
2016. júl. 5. 17:50
17/18 anonim 

válasza:

Én arra lennék kíváncsi, hogy téged mi vezetett erre 20 évesen? :)
18/18 A kérdező kommentje:
Ezt itt nem írnám le,hogy miért van szükségem pénzre,engem nem tartanak el a szüleim mint másokat.Ha gondolod privátban leírhatom.:)
2016. júl. 6. 19:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!