Miért a legnagyobb nyomorban élők szaporodnak a legjobban?
Itthon is igaz a romákra… Viskó, nulla, pénz, de 8 gyerek.
De ugyanez bármely országban, Afrikában, nyomortelepek tele kisgyerekekkel.
Egyrészt gondolom addig bárki eljut hogyan készül a gyerek. Ezeknek gumit kellene venni, nem segélyt, meg ennivalót.
Másik ezeknek a nyomorban, stresszben, 10 gyerekkel tényleg arra van kedvük, idejük???
Más meg egy gyereket is meggondol a mai világban, vagy egyet sem.

De cigire, piára van ugye??? Meg a gyerekre nem kell költeni??? Akkor miért csinálja??? Nem muszáj.
“Pasika” uruk meg általában ott van, még az afrikai nyomorfalukban is…
Európában meg be is lehet perelni pasikát, meg feljelenteni, rendőrt hívni.
A másik, hogy van abortusz is.
Egy nyamvadt gumi csak olcsóbb, mint egy gyerek.
A másik, hogy viszik nekik a kaját, ajándékot, segélyt, itthon is. Ide gumit kellene vinni, nem mást.
Bár itthon szerintem az a cél, szaporodjanak csak, nem mindegy hova.
Negyedik után csak tudja hogyan lesz a gyerek.
#3 Nem is arról beszélek…
Nem csak a cigányokról, hanem a világban bárhol, Afrika, Dél-Amerika, ott van a legtöbb gyerek.
Akármit írtok, igazat mondok. Szerintem minél értelmesebb valaki, annál kevesebb a gyereke.

Abortusz se ingyenes. Meg abortusz utan másnap is felcsinálnák újra.
Mentalisan a szegénységet amugy máskepp nem is lehetne tulélni. Ott a szex pia drogoknak teljesen más a szerepe.
Nem élvezeti cikkek mint gazdagéknál, hanem az őrület ellen van.
Aztán miért is kell felcsinàltatnia magát????
Egyébként a pia, meg pláne a drog sem ingyen van, nagyon nem. Átlagember se tudná finanszírozni, csak kinek mi…
Tudod ha éhezel, nyomorogsz, stresszel, akkor biológiailag úgy vagy kódolva, hogy a szaporodási vágy leáll, nem lesz kedved hozzá, plusz az éhező ember nem menstruál, hanem a túlélésre kapcsol a szervezete…
Nekem ne add elő, hogy így élik túl szegények, senkit nem kell sajnálni, aki önszántából drogra költ és nem kényszerítik.
Bár szerintem a legtöbb annyira buta, hogy azt sem tudja, hogyan lesz a gyerek és csak ez a három érdekli, mint írtad: szex, pia, drog. Cigi kimaradt, aztán cigi, pia, drogtól meg milyen legyen a gyereke, de szegények így viselik el…

Ezek texhnokolt szívnak meg patkányméreggel lövik magukat. Nem 50 ezres kokóval/gramm.
Já de ki kéne dobni téged közéjuk étlen szomjan mezitláb egy félévre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!