Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért a legnagyobb nyomorban...

Miért a legnagyobb nyomorban élők szaporodnak a legjobban?

Figyelt kérdés

Itthon is igaz a romákra… Viskó, nulla, pénz, de 8 gyerek.

De ugyanez bármely országban, Afrikában, nyomortelepek tele kisgyerekekkel.

Egyrészt gondolom addig bárki eljut hogyan készül a gyerek. Ezeknek gumit kellene venni, nem segélyt, meg ennivalót.

Másik ezeknek a nyomorban, stresszben, 10 gyerekkel tényleg arra van kedvük, idejük???

Más meg egy gyereket is meggondol a mai világban, vagy egyet sem.

tegnap 13:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

12 éves gyerek nem tud szólni a tanárnak, vagy rendőrségnek???

Apám alkesz, ez nem olcsó mulatság, még otthon kutyult piával sem. Nekem nem kell bemutatni a helyzetet.

Hát szerintem meg nem ez van, amit írsz és a legtöbb c lány itthon nem kényszerből szaporodik, mondjuk helyette lehet hirdet itt-ott.

tegnap 14:38
 12/27 anonim ***** válasza:

11 szétverné a falu a tanárt. Meghát az ő kukturajukban a gyerekházasság normális.

Nem egy esetben a saját tesojukkal erőszakoltatják őket.

Amugyis tele az intézet is ilyenekkel.

Meg máe hírek vannak arrol hogy a sok drogos nőtől az ujszülöttekkel nem tudnak mit csinálni. Nincs hely.

De amugy az intezetben is le vannak szarva. Legutobbi csecsemő azert halt meg merthát nem volt légzésfigyelő alá.

Esélyük sincs az életre a nyomirnegyedeseknek se meg intezetbol is ritka aki nem a pszichiátrián vagy javitoban végzi 18 alatt.

tegnap 14:44
 13/27 anonim ***** válasza:
*már hírek vannak arrol hogy nem tudnak mit kezdeni az ujszülöttekkel a kórházak.
tegnap 14:45
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek a gyerek nem ember. Mivel ők se voltak azok az anyjuknak. Nem ismerik azt nem az a norma.

Teljesen más náluk az anya-gyerek fogalma mint nálunk. Sőt ilyen nem is létezik náluk sokesetben, hogy anya gyerek kapcsolat.

Képesek wc be szülni is, meg emésztőgödörbe meg zsakba tenni kukákba stb.

tegnap 14:51
 15/27 A kérdező kommentje:

Csak akkor megy a börikébe, legalábbis Európában, egy szomszédunk is ült, sajnos nem eleget.

De látom mindenre van kifogásod, meg magyarázatod! Amiket én felsorolok, azokat meg nem akarod megérteni!!!

14 alatti kislányt felcsinàlna valaki, lecsuknál, de tudom a rendőrt, bírót is kinyírná a “falu”, meg kiszabadítják a börikéből. Erre is megvan a kifogásod gondolom!

tegnap 14:56
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
A "nagycsaládosság" a "kultúrájuk" része, nem a nyomorral van kapcsolatban.
tegnap 14:57
 17/27 anonim ***** válasza:

Meg eloszor a gyereket nyírnák ki hogy beszélt.

Fenyegetett ember k ssban van. Alap.

tegnap 15:02
 18/27 A kérdező kommentje:

De azzal!!! Vegyük példának egy brazilia favelát, vagy akármelyik afrikai országot.

De menj fel a Nyírségbe!!! Ha meg nagycsaládos akar lenni, akkor teremtse meg a minimális színvonalat!

Ne drog, pia és társai! Vagy ne dugjon!!!

tegnap 15:03
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Ezek nem kifogások. Hanem szuless oda a kövi életedben aztán kivancsi lennék te mire vinnéd ott ha döghuson nőnél fel széterőszakolva.
tegnap 15:04
 20/27 A kérdező kommentje:

Én is alkoholistával nőttem fel.

Én tanulnék, akár intézetbe is elmennék, így is nagyon gondolkodtam én is 16 évesen, hogy lehet jobb lenne.

Aztán még pénzt is kap 18 évesen, azzal meg elmennék külföldre!!! Előtte meg nyelveket tanulnék!!!

Szerencsére még itthon is van gyámügy, gyerekvédelem, rendőrség stb., olyan amilyen…

De még az intézet is jobb, mint àltalad idézve, “ döghuson nőnél fel széterőszakolva.”.

Csak egy telefon a 112-höz. Vannak segélyszervezetek, olyan amilyen, meg tanár, ilyen esetben segîtenek, egy GYEREKNEK pláne….

tegnap 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!