Miért szaporodnak az emberek?
Muszájbòl? Vagy a társadalom elvarja? Vagy köteleznek rá?
Ha jòl belegondoltok, ezen a 3D mátrixban az emberek 95% a rabszolga ,aki kiszolgálja azt a maradék 5% háttérhatalmi rendszert!
Mi akkor a logika a szaporodásban?Mi a jò benne? Az emberek szeretnek szenvedni?Ha nekem valaki felajánlana bármekkota összeget, akkor sem szaporodnék! Nem ment el az eszem, hogy reprodukáljam magam egy rabszolga világban🙏☺️
Nem tudom, nekem speciel jo eletem van, nem vagyok rabszolga, mert azt csinalok, amit akarok, olyan munkahelyem van amit szeretek es jol keresek vele, a hatterhatalom (:D) maximum annyiban kulonbozik tolem, hogy amit en csinalok, ok annak valoszinuleg az 1000x dragabb verziojat csinaljak, de a lenyeg ugyanaz.
Persze en nem dontok emberek millioit erinto fontos kerdesekben, de ez nem is baj. Nekem eleg, ha a sajat mikrokornyezetemben ugy alakulnak a dolgok tobbnyire, ahogy en szeretnem.
A sajat eletevel kapcsolatban pedig mindenki szabad akarattal rendelkezik, es jelenleg boven eleg tered es jogod van ahhoz, hogy azt csinalj, amit akarsz, ugyhogy aki ezzel a rabszolga dologgal jon, az valoszinuleg egy eletkeptelen nyomorek, aki inkabb harit es kifogasokat keres ahelyett, hogy tenne barmit is. Dolgozni meg mindig is kellett. Mar az osemberek is dolgoztak, nem pedig hobbibol gyujtogettek magokat, hust, a szerszamokat, eszkozoket sem azert alakitottak ki, mert annyira unatkoztak volna. Az allatok sem csak leteznek szabadon, pedig naluk aztan nincs semmifele hatterhatalom, megis nekik minden nap minden cselekedetuk a “munkarol” es az eletbenmaradasrol szol kb.
Mi meg egy annyira kenyelmes vilagban elunk, hogy minimalis energiat kell kb az eletbenmaradasra aldoznunk, az EGYETLEN dolog kb amivel foglalkoznunk kell, a penzkereses, es penzert cserebe a segged ala tolnak mindent.
Es nem, nem erzem magamat rabszolganak azert, mert masok sokkal tobbet keresnek, mint en, esetenkent kevesebb munkaval, mivel tolem sincsen megtiltva, hogy effele az elet fele fejlodjek.
Ja, a szaporodasnak meg semmi koze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!