Ez így rendben van?
Figyelt kérdés
Nem rég egy barátnőmmel elmentem egy klubba bulizni. Mindketten ittunk és beszéltünk néhány pasival. Az egyikükkel elment a barátnőm táncolni a tömegbe és ott hagyott egyedül. Így eléggé beütött az alkohol, mert ittam még miután elment, hogy elüssem az időt. Három órát voltunk ott és csak egy órára hagyott egyedül, utána bocsánatot kért. Nem volt különösebb gondom azzal, hogy ott hagyott, de kicsit rosszul éreztem magam. Ez így rendben van?tegnap 01:23
1/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, az rendben van, hogy ez zavart vagy ez mindenkivel előfordul és ne kattogjak rajta?
tegnap 01:28
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, mert egyedül nem akartam.
ma 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!