Miért találták, ki hogy nem tudom magamat ellátni és nem vagyok elég önálló amikor minden alap dolgot megcsinalok amit kell és nem is vagyok értelmi sérült?
Nincsenek papírjaim csak annyi volt még suliba hogy nehezebben megy a matek. Más nincs. De mindig piszkáltak hogy fogyatékos vagyok mert elterjesztették rólam ezt a pletykát sok helyen . Itthon is önallottlannak hisznek pedig főzök mosok takarítok mondjuk nem vagyok olyan gyors munkavégzo de megcsinalom. Miért kerültem ilyen helyzetbe
szerintetek ? Mivel azt hiszik nem vagyok önálló vagyis mindig ezt mondják rólam ezért anyámék megtiltottak egy csomó dolgot amit egy nagykorúnak amúgy lehet. Elvették a bankártyat stb. Pl nem donthetem el en hogy pl csináltatok csak úgy egy piercinget vagy tetkot előtte sokáig úgy kell viselkednem és sokat kell dolgoznom azt amit a szüleim mondanak. De ha azt mondják hogyha önálló leszek akkor vissza adják a kártyát és csinaltathatok ezt azt meg a jogsit is elkezdhetem akkor ha önálló vagyok. De ha önallo vagyok most is, akkor miért tartanak ilyen gyereknek felnőtt létemre is!? Szeretem a szüleimet csak zavar hogy nem dönthetek magam. Piercingem is abból lett hogy teljesítettem jól a suliba, jól megirtam egy dogát. Normális hogy így megszabják szerintetek ezt nekem? Hogy erjem el hogy elhigyjék hogy önálló vagyok ??

Miért laksz otthon? Költözz el.
"Elvették a bankártyat stb."
😅😂🤣👏 Bocsi, de ezen csak röhögni tudok. Na, ezért se vagy felnőtt, mert olyan tutyimutyi vagy, hogy ez megtörténhetett.

Kérdező, akkor most elvették, vagy se, mert a kettő üti egymást.
"Elvették a bankártyat stb."
Vs.
"De nem engedem"
Nagyon kamu szagú ez a kérdés.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!