Legszívesebben egész nap ennék vagy hallgatnám a zenét és feküdnék a tengerparton koktélt szürcsőlve, mit tegyek ,hogy élvezzem a szürke hétköznapokat is?
Se a munka főleg nem a tanulás nem okoz örömet nekem. Még a munka jobb mert ott legalább pénzt kapok, csak egyenlőre érettségi nélkül keveset. De meglesz az érettségim és tanulok valami jót akkor már sok pénzem lesz luxus dolgokra amire szeretném? De addig az vár rám hogy belefásulok a tanulásba meg a munkába?
Sajnos sokat álmodozok és rossz nekem hogy almodozok de mivel keveset keresek ezért csak ha befejeztem és lehettem az érettségit akkor élhetek majd úgy ahogy akarok mert akkor felvesznek olyan munkára amivel nagyon meggazdagszok. Hogy éljem addig túl a hétköznapokat?

Igazad van.
Aki szeret dolgozni annak valami komoly baj van a toronyba.
Én is a tengerparton akarok sörözgetni miközben ázsiai lányok masszíroznak engem.
Utálok dolgozni.
Éjjel nappal azon jár az agyam, hogy hogyan tudnék megélni meló nélkül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!