Mennyire gáz az, ha egy csávó bejön hátulról úgy, hogy még nem láttam az arcát de vonzódok iránta?
Szóval amikor leszálltam a vonatról előre engedett, de nem mertem megnézni az arcát.
Ezután egy síkban mentünk a suli felé és megjegyeztem, hogy néz ki hátulról (sapka, táska, kabát) Tudom, hogy a sulimba jár, mert előttem ment be, de nem merek semmit se kezdeményezni. Egyszer ment előttem a vonathoz pár nappal az események után. Szerintem ez egy égi jel, hogy mindig a közelemben van amikor a vonathoz vagy vonattól megyek.
A fejforáját, testalkatát a hajszinét, a frizuráját (arcszőrzetét, ha van), az öltözködési stilusát, a mozgását, és tudat alatt a kémiáját, a feromonjait igy is érzékeled. Gyakorlatilag mindent, az arcvonásain és a tekintetén kivül.
Szóval nem is annyira gáz ez.
Ráadásul, mivel valószinüleg mindez klappol, egy olyan arcot képzelsz hozzá, ami feleszi az i-re a pontot.
Nekem is volt hasonló, igaz csak filmben. Egy jó alakú, szép fejformájú, vonzó hajszinű, szépen nyirt hajú srác ült egy bárpultnál, háttal a kamerának. Nagyon hasonlitott hátulról egy srácra, akit a való életből ismertem, és évekig tetszett. Biztos voltam benne, hogy a filmbeli pasi is egy félisten, és drukkoltam, hogy legyen nagyobb szerepe is a filmben egy statisztaszerepnél.
Nos, ő lett végül a férfi főszereplő, de mikor előről is mutatták, nem hozta a várt jóképű figurát, de akár hozhatta is volna. :) 50-50%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!