Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Tegyük föl bejön nektek...

Fiúk! Tegyük föl bejön nektek egy lány de még nem beszeltetek. Hogy közelítesz felé, és hogy jelzed hogy bejön neked? Légyszi kort is írjatok.

Figyelt kérdés

2017. szept. 3. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem a fakebukon. Próbálnék vele szóba elegyedni. Kezdetnek megtenné a szia, hogy vagy.
2017. szept. 3. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Rá tekintek, a közelében vagyok, testbeszéddel jelzem hogy szimpatikus számomra, mosolygok rá.

Volt amikor valaki más lány is így fejezte ki hogy érdeklődik irántam, és így szavak nélkül megtudtuk hogy érdekeljük egymást.

2017. szept. 3. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Addig nézném amég elnem kezd ő is nézni. Megérzed a pillanatban h mit kell tenned. Egyértelmű h odakell menni hozzá
2017. szept. 12. 03:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Kivillanton a Cavalli ingem mandzsettája alól a Tag Heuer karórám az időt megnézem. Egy láthatatlan szöszt lepöckölök a Mabu cipőmről. Előveszem az Artega autóm slusszkulcsát, miközben a Gresso telefonom.

Ideje odakösszönni. Előtte megigazítom a Ralf Lauren nyakkendőm. Odaérek, leveszem a Prada napszeművegem, a szemébe nézek, bemutatkozom. A hatás nem marad el, amikor megérzi az Incivtus Intense parfümöm illatát. Elgyengülnek a lábai, és az én ölembe omlik a hölgy.

- Mi a neved?

(Nem tudja, elfelejtette)

Ilyen ereje van a luxusnak. Nőket dönt le a lábukról. Elviszem kocsikázni. A hölgy cummantani szeretne (bizonyítani, hogy jól választottam), de nem hagyom. Előveszem a Corvo Bianco pénztárcám, megnézve mennyi kézpénz van benne, hm... 1200€ és pár ezer dollár.

- Tudod, szeretem előre rendezni számlát.

- Miről beszélsz?

(Egy pillanatra elgondolkozom, észreveszem a táskáját, ami Cocodril Handbag, az óráját is megnézem IWC...minden luxus márka a hölgyön, legalább 6 ezer euró...ezt eddig, hogyhogy nem vettem észre? Talán ő sem vette észre, hogy MR. Márka vagyok?...Kukurikú....

Reggel van. Közmunka. Havi 54 ezer forint. Zsömlét eszem. És indulok....

2017. szept. 16. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!