Fiúk! Tegyük föl bejön nektek egy lány de még nem beszeltetek. Hogy közelítesz felé, és hogy jelzed hogy bejön neked? Légyszi kort is írjatok.
Rá tekintek, a közelében vagyok, testbeszéddel jelzem hogy szimpatikus számomra, mosolygok rá.
Volt amikor valaki más lány is így fejezte ki hogy érdeklődik irántam, és így szavak nélkül megtudtuk hogy érdekeljük egymást.
Kivillanton a Cavalli ingem mandzsettája alól a Tag Heuer karórám az időt megnézem. Egy láthatatlan szöszt lepöckölök a Mabu cipőmről. Előveszem az Artega autóm slusszkulcsát, miközben a Gresso telefonom.
Ideje odakösszönni. Előtte megigazítom a Ralf Lauren nyakkendőm. Odaérek, leveszem a Prada napszeművegem, a szemébe nézek, bemutatkozom. A hatás nem marad el, amikor megérzi az Incivtus Intense parfümöm illatát. Elgyengülnek a lábai, és az én ölembe omlik a hölgy.
- Mi a neved?
(Nem tudja, elfelejtette)
Ilyen ereje van a luxusnak. Nőket dönt le a lábukról. Elviszem kocsikázni. A hölgy cummantani szeretne (bizonyítani, hogy jól választottam), de nem hagyom. Előveszem a Corvo Bianco pénztárcám, megnézve mennyi kézpénz van benne, hm... 1200€ és pár ezer dollár.
- Tudod, szeretem előre rendezni számlát.
- Miről beszélsz?
(Egy pillanatra elgondolkozom, észreveszem a táskáját, ami Cocodril Handbag, az óráját is megnézem IWC...minden luxus márka a hölgyön, legalább 6 ezer euró...ezt eddig, hogyhogy nem vettem észre? Talán ő sem vette észre, hogy MR. Márka vagyok?...Kukurikú....
Reggel van. Közmunka. Havi 54 ezer forint. Zsömlét eszem. És indulok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!