Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiuk bejön nektek ha egy lány...

Fiuk bejön nektek ha egy lány kicsit rockos stilusa van (bör gatya, kemény bakancs)?

Figyelt kérdés
15-20 éves korig válaszojatok.
2014. febr. 15. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:

kemény bakancs oO már mint acélbetétes?

nekem nagyon-nagyon tetszik,igaz én rocker vagyok szal ez nem mérvadó :D

17/F

2014. febr. 15. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyilván van, akinek nem. Ha már így tartod a "rocker tradíciókat", a véleményünk miért érdekel? Te, mocsok nagy rocker?
2014. febr. 15. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
hahhaaa.tutam hogy lesznek ilyen kiskutyákk...:DD dehát nem érdekel... én nem montam magamat rockernek .... csak az öltözködésem az meg halagtok rock,metál zenéket.:) De nem mondanám magamat rockernek..
2014. febr. 15. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Az inzultáló-készséged fenomenális. Puszi a pocidra.

A kijelentésed, miszerint nem érdekel mások véleménye és kiírt kérdés azonban ellentétben áll egymással. Feltételezem, eddig is a nemtörődömségedről voltál híres, és most hirtelen tettél valamit, amiről könnyen feltételezhetik, hogy talán mégis törődsz egy csöppet mások véleményével. Kérdem én, semlegesítene ez minden eddigit, amit mondtál vagy tettél? Ezt tudva, nevezhetlek hipokratának?

2014. febr. 15. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

van akinek jól áll, de hidd el egy rocker srácot se az érdekel hogy van e rajtad bakancs vagy sem.

:)

2014. febr. 16. 03:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Habár 20felett vagyok de azért válaszolok, igen:)
2014. febr. 17. 19:59
 7/7 anonim válasza:

Aha 15/F

Szerintem az is egy stílus és a hipster (ami elég gagyi) stílus is elfogadott hát ez (ami nagyon jó) miért ne lenne

én is rocker vagyok

2014. márc. 11. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!