13 éves vagyok és imádom a metál/ rockos dolgokat. Baj az ha nem úgy nézek ki, mint amilyen stílushoz vonzódom? Egyeltalán nem korai ez egy 13 éves lánynak? 13/L
Egyáltalán nem gond. Az öltözködés alapján sok emberből ki sem néznéd, hogy milyen zenét hallgat.
Nem a ruháktól fogod megszeretni a stílust és a zenét. :)
Én 10 éves korom óta oltozkodom így,8 éve hallgatok rock illetve metal zenét(ha nem több).Szerintem nem korai.
Könyörgöm,kit érdekel,h jól áll-e neked a bakancs?!A rockerek nem a ruhad érdekli,nálunk senki sem nézi h jól áll-e a bakancs vagy nem.Nálunk nem ez a lényeg.Ja,és az emo és rocker stílus teljesen más,ég és föld a kettő.De persze olyanra csinálod a hajad,amilyen tetszik.Remélem segítettem.
12/l
Nem korai, én is kb ekkor kezdtem metalt hallgatni, később volt egy hosszabb kitérő, de ez az igazi zene.
Öltözködéssel meg ne törődj, belül kell érezned ezt
Nem korai, én úgy 3 éve hallgatok metált/rockot, most 14 éves vagyok, igaz fiú. :)
Mellesleg valóban nem kell úgy öltözködnöd, rólam is csak akkor tudják az emberek, hogy rocker vagyok, ha mondom nekik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!