Szerintetek nagyon korai 16 évesen elveszteni a szüzzességet egy két éves kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 00:43
2/9 anonim válasza:
Hiába vagytok 2 éve együtt, ez a korodon nem változtat. Bár nekem már az is sok, hogy ilyen korán kezdted.
3/9 anonim válasza:
Ha itt kell megkérdezned akkor igen.
Ezt nem bántásból írom,de az ember érzi,hogy mikor jut el valakivel olyan szintre,hogy lefeküdjenek,ha nem lennének kétségeid akkor nem írtál volna ide,úgyhogy szerintem várj.
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem korai. Feltéve hogy te is épp úgy vágysz rá mint a barátod. Te is nagyon szeretnéd. Erről álmodsz hónapok óta? Akkor mehet! Csak védekezzetek!!!!! Mert abortuszra menni nagyon szar! Belehalsz te is nem csak a babád!
5/9 anonim válasza:
2 éve vagytok együtt szex nélkül?!
Pasid meleg..
6/9 Paulik Áron válasza:
Kedves Kérdező, kérlek ne figyelj az utolsó válaszolókra, hidd el, hogy később megbánnád, ha csak azért lefeküdnél vele, mert "már azért kéne" vagy mert "olyan ciki hogy még nem". A legjobb, ha megvárod a házasságot, de legalább azt hogy lássátok addig az egyenes utat. Szűznek lenni NEM ciki, sőt sokkal inkább tiszteletreméltó! És ha a barátod is tiszteletben tartja ezt, akkor érdemel meg igazán!
7/9 anonim válasza:
"Az a legjobb ha megvárod a hazassagot"
Ja igen,hogy aztán 3 év múlva váljanak el a vacak szexuális élet miatt miután orrba-fòbe csalták egymást.
8/9 anonim válasza:
dehogyis. szerintem,de ahogy érzed. nos ha ezt meg kellett kérdezned, akkor szerinted korai.
én is 16 vagyok egy nem komoly kapcsolatban veszítettem el...úgyhogy a 2 évvel simán :)
9/9 anonim válasza:
amúgy vannak igen olyan pasik akik szerint meleg a pasid mert 2 évig nem volt szex,mikor ilyen idősek vagytok,de ne figyelj rájuk....hülyék:) szerintem most vagy (vagyis ha é a helyedben lennék) olyan időben hogy na már lefeküdhetek gond nélkül a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!