Meddig korai a szüzesség elvesztése?
14 éves korig!
15-20 között optimális!!
de ha tényleg szerelmesek vagytok és felkészültél rá akkor:
14 felett
15/F
akkor mikor testileg szellemileg és lelkileg is megérsz rá
ez nincs korhoz kötve
ezt neked kell tudnod
lényeg h nem zsarolás divat vagy más hülyeség miatt dönts !!!!
"akkor mikor testileg szellemileg és lelkileg is megérsz rá" - igen, valamilyen szinten igaz, de jobb ha ez is 15-16 év után következik be!
Azok az osztálytársaim (14-15 év körül), akik érettebbek voltak, tudták jól, hogy érdemes 16 éves korukig várni (én még tovább vártam), hiába értek meg rá lelkileg, testileg. Másrészt, ezt 6-os most hiába mondod, hogy "ha lelkileg megérsz rá", de sajnos manapság akik érettnek hiszik magukat a legbutább, éretlenebb tinik... :// 13 éves és képes arról pampogni, hogy ő milyen felnőttesen viselkedik - rengeteg ilyen van. A tinik legnagyobb hibája szokott lenni, hogy érettnek hiszik magukat.
Rengeteg mára már kiégett nőt ismerek, akik nagyon nagy sztárok voltak a tini/gimis éveikben. Ma már ők is azon a véleményen vannak, hogy jobb lett volna később elkezdeniük.
Így hát én is csak azt tudom mondani, hogy ~18 év alatt nem biztos, hogy jó. Nagyon menőnek érezheted magad ha előtte elveszted de később neked lesz rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!