Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az a helyzet hogy lassan...

Az a helyzet hogy lassan másfél éve vagyunk együtt a barátommal és nemsokára 16 vagyok. Még nem feküdtünk le! De már tervbe van. Szerintetek korai lenne?

Figyelt kérdés
én néha úgy érzem hogy nem de néha úgy hogy igen. De szeretem őt nagyon és minden oké is. Szerintetek?

2013. okt. 26. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még korai a szex,várj még legalább 1 évet.Testileg nyilván alkalmas vagy rá ,de fejben még nem biztos.Persze addig egymás testét megismerhetitek,petting az már lehet és akkor később már könnyebb lesz a szex is,és ugye a fiút is illik megjutalmazni addig is valamivel.
2013. okt. 26. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Petting volt már? Ha még nem, akkor először csak az legyen, hogy tapasztalatot szerezzetek. :) Ebből viszont petting alatt ne engedj, mármint ne forduljon át szexbe, ha nem akarod.
2013. okt. 26. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor csináld, amikor tutira úgy érzed, hogy igen. Ezt nem lehet életkorhoz kötni.
2013. okt. 26. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kérdezed, akkor korai.
2013. okt. 26. 10:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Petting volt már, és köszönöm a válaszokat :)
2013. okt. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!