Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Adnátok tanácsot? Kérlek 14/L

Zsinikee kérdése:

Adnátok tanácsot? Kérlek 14/L

Figyelt kérdés

Nos 14 éves leszek decemberben és van ey barátom aki 17 éves lesz januárban.Hivatalosan 1 hónapja járunk nem hivatalosan 3 de már jóval előtte ismertem és nagyon szoros a kapcsolatunk benne bízom meg a legjobban...Úgy gondolom korai elveszteni 14 évesen mert a lányok nagy része csak azért veszti el ennyi idősen hogy menő legyen,de én nem ezért szeretném én tényleg nagyon szeretem és kívánom,akarom.Nem akarom hogy k*rvának tartsanak persze nem akarom majd világgá kürtölni ha megtörténne.A barátnőim már folyton piszkálnak vele mintha természetes lenne hogy azért mert 17 éves lesz a barátom meg fog dugni.Érettebbnek érzem magam a koromnál és mások is azt mondják hogy így van.

Kérlek ne ítéljetek el amiért csak 14 leszek tényleg nem vagyok r*banc csak tényleg kívánom...

#szüzesség #korai-e?
2013. szept. 11. 18:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%

hivatalosan azt mondom: gáz

nem hivatalosan: irány dugni.

2013. szept. 11. 18:03
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

"Érettebbnek érzem magam a koromnál..."

Már rosszul kezdődik.

3/19 anonim ***** válasza:
akkor ne tedd meg ha nem akarod tényleg korai javaslom a 16 betöltését
 4/19 anonim válasza:
Szerintem még várj vele. Ha mégsem bírod ki, a védekezésre figyeljetek oda!
2013. szept. 11. 18:05
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
amíg dugni akarsz és nem szeretkezni:addig ne szexelj!
2013. szept. 11. 18:05
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
2es, minden hülye tyúk ezt így érzi, hogy ő az érett...
2013. szept. 11. 18:09
 7/19 anonim válasza:
öhmm szerintem még nem vagytok olyan sok ideje együtt h lefeküdjetek egymással meg lehet csak ki akar használni szóval erre is gondolni kell meg . de a barátod mondta neked hogy le szeretne veled feküdni ?
2013. szept. 11. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem akarod k kürtölni? Figyelj! Az ijenek mindíg kiderülnek amik majd egyszer csunyán viszavág .......
2013. szept. 11. 18:14
 9/19 anonim ***** válasza:

Előbb a babázást kéne abba hagyni. Kislányom, a korodban mi csak aranyosan vigyorogtunk a fiúkra és nem széttettük a lábunkat.

Illetve ahelyett, hogy ilyeneken agyalsz, mondjuk tanulhatnál is. Nem fogod megbánni.

2013. szept. 11. 18:20
 10/19 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "hivatalosan" és "nem hivatalosan"? :D Alá kell írni valami szerződést vagy mi?

Egyébként, ha itt kérdezgeted, meg próbálod bizonygatni, hogy akarod, akkor annyira nem is akarod. Ennek magától kéne jönnie. És egy 17 éves még nem olyan hogy szex nélkül nem tud meglenni. Kibírja. Töltsd be a 16-ot, fiatal vagy még a szexhez, és nem biztos, hogy megfelelően fel vagy világosítva. Ennyi.

2013. szept. 11. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!