Két férfi iránt vannak vágyaim. Normális ez? Mit tegyek? Szerintetek? Lehet kicsit hosszú lesz, de adnátok tanácsot?
Az a helyzet,hogy most 2 férfi iránt vannak vágyaim. Legyen az egyik J a másik L. Nos ők kollegák. Mindkettővel nagyon jó viszonyba vagyok és nagyon kedvesek velem. L.-el ilyen baráti kapcsolat van közöttünk,nagyon közel áll hozzám,csak neki van felesége,de nem történt semmi közöttünk. De gyakran képzelek vele olyanokat,hogy csókolózunk meg együtt vagyunk úgy. Ez normális?
A másik J vele is jó a viszonyom. Neki nincs senkije.Gyakran flörtöl velem,meg tök kedves,néha úgy érzem akar valamit tőlem ,de nem lép. Én úgy érzem belé vagyok igazán szerelmes . Egyfolytába rá gondolok,őt keresem mindenhol. Nem tudom mit tegyek . Elmondjam neki ??? Ti mit tanácsoltok??? Remélem segítetek.
Én is hasonló cipőben járok, csak én fiú vagyok és nálam két nő a célszemély. Az egyik legyen kis k, mig a másik nagy K.
Tudom hogy kis k-val hosszú távon jobban járnék, de közben azt is hogy nagy K-val rövidtávon isteni lenne.
Hát nem tudom, valóban nehéz döntés. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!