Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Adnátok tanácsot? Kérlek 14/L

Zsinikee kérdése:

Adnátok tanácsot? Kérlek 14/L

Figyelt kérdés

Nos 14 éves leszek decemberben és van ey barátom aki 17 éves lesz januárban.Hivatalosan 1 hónapja járunk nem hivatalosan 3 de már jóval előtte ismertem és nagyon szoros a kapcsolatunk benne bízom meg a legjobban...Úgy gondolom korai elveszteni 14 évesen mert a lányok nagy része csak azért veszti el ennyi idősen hogy menő legyen,de én nem ezért szeretném én tényleg nagyon szeretem és kívánom,akarom.Nem akarom hogy k*rvának tartsanak persze nem akarom majd világgá kürtölni ha megtörténne.A barátnőim már folyton piszkálnak vele mintha természetes lenne hogy azért mert 17 éves lesz a barátom meg fog dugni.Érettebbnek érzem magam a koromnál és mások is azt mondják hogy így van.

Kérlek ne ítéljetek el amiért csak 14 leszek tényleg nem vagyok r*banc csak tényleg kívánom...

#szüzesség #korai-e?
2013. szept. 11. 18:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De komolyan így van...mindenki(szüleim tanáraim idősebb felnőtt ismerőseim)ezt mondja hogy nem úgy gondolkozom mint a többi velem egyidős

én nem mondtam hogy nem akarom sőt pont azt hogy igen és tudom hogy várnom kéne de nehéz nagyon nagyon akarom és kívánom őt

bob68 félreérted én nem mondtam h dugni akarok a barátnőim feltételezik ezt hogy "biztosan meg fog dugni"

mondta is de azt is mondta hoy vár rám és csak akkor fogunk ha szeretnék és nem erőlteti és ez téll így van nem használ ki elcsépelt meg nyálas lehet de azt mondta én vagyok az igazi és ő nem az az ember aki ilyenekkel szórakozna

De azért köszi a válaszokat de lécci írjatok még köszi :)

2013. szept. 11. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem ne veszitsd el 14evesen mert ugy jarsz mint a baratnom es meg banod es ha ki derul az nagyot fog utni en ez tanacsolom
2013. szept. 11. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem ne veszitsd el 14evesen mert ugy jarsz mint a baratnom es meg banod es nem tudod vissza csinalni es ha ki derul az nagyot fog utni en ez tanacsolom
2013. szept. 11. 18:25
 14/19 A kérdező kommentje:

"Nem akarod k kürtölni? Figyelj! Az ijenek mindíg kiderülnek amik majd egyszer csunyán viszavág ......"

hogy derülnek ki?

2013. szept. 11. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy érett,egy 14 éves kislány vagy 1 hónap,de még 3 is 18-19 alatt kevés a szexhez.Várj még vagy 3 évet.
2013. szept. 11. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Tedd meg, nekem oly mindegy. De, ha van eszed, és tényleg érettebb vagy a korodnál, akkor felfogod mit írunk neked, és kihagyod...
2013. szept. 11. 19:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg érettebb lennél a korodnál, akkor nem sietnéd el!
2013. szept. 12. 07:13
 18/19 vakondka ***** válasza:

Ne haragudj, de tényleg túl fiatal vagy a szexhez.

Arról nem beszélve, hogy még nem töltötted be a 14 évet a fiú viszont igen.

Tudod mit jelent ez? Ha kiderül azonnal megy a börtönbe ugyanis automatikusan nemi erőszaknak minősül a tette. Ha annyira érett a gondolkodásod akkor ezzel is tisztában kellene lenned.

Az természetes, hogy kívánod a szexet erre találták ki az önkielégítést. Hidd el minden hozzád hasonló korú maszturbál, egy kis fantáziával és a kezeddel sok örömet tudsz szerezni magadnak.

Komolyan várj még egy kicsit és tartsd be a lépcsőfokokat is.

Ha 1-2 év múlva mégis összebújtok akkor is csak pettingezzetek, ugyanis a kölcsönös örömszerzéshez nem feltétlenül kell egyből közösülni is.

A szex legyen az utolsó lépcsőfok, amikor már tényleg érett vagy testileg és lelkileg is, illetve a petting által megismeritek egymás testét, hogyan tudtok örömet szerezni a másiknak.

2013. szept. 12. 08:13
 19/19 anonim válasza:
haha hivatalosan nem hivatalosan ez vicces.:D akár 1 akár 3 hónapja vagy vele, édes kevés. főleg a te korodban. én 18 éves vagyok, barátnőm 5 hónap után feküdt le a barátjával (velem egykorú) a gyerek végig hazudott neki, csak hogy megfektesse. sajnos nagyon sok esetben mennek erre a srácok. várj még vele. korban nagyon korai lenne. ha szeret, kibírja még egy darabig. akkor feküdj le vele, amikor már nem bírod tovább. hülyén hangzik, de megéri húzni. de én a helyedben mindenképp várnék decemberig, mivel ugye 13 éves vagy még, a barátod viszont 16 és ha lefekszik veled az bűntethető. persze nem ez a lényeg, de fiatal vagy még na... ne dönts elhamarkodottan. később megbánod, hidd el.
2013. okt. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!