A Japán JRock sztárok (rövidítve írtam, Japán Rockos sztárok) is ugyanilyenek? (Most hagyjuk a külsôt, viselkedést, nem az érdekel most. )
Őszintén szólva nagyon remélem, hogy nem! Bár attól tartok, hogy sajnos ilyenek. Legalábbis egy részük biztos.
Én egyébként megkerestem egy jrock sztárt az interneten, meg is találtam (és nem fake), és írtam neki. Mondjuk igazából le sem sza*ta.
Van egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy beszélt már msn-en a Royz-ból valamelyik fiúval.. Nem is tudom melyikkel. És hogy kedves volt, de kitudja igaz e ez..
Nem hiszem, hogy megjátsszák magukat. :) De náluk is megtörténhet azért.
Viszont az utolsó: szerintem csak nem ért rá, mert eléggé kevés ideje lehet egy nagyobb rock sztárnak, ha belegondolunk... :)
13/L
Keleten is ugyanúgy megjátsszák magukat, mint Nyugaton, de ez inkább személyiségfüggő. Japán manus mondta amúgy nekem, hogy Délkelet-Ázsiában rengeteg ember megjátssza magát, akik már hírből nem ismerik, mi a természetes.
Bizonyos ismeretség felett már igen, elvárás, hogy mit mikor és hol mondhatnak, hiszen a menedzserek nagyon őrzik a sztárok imázsát. Egy rossz lépés és kész a botrány, sokat árthat egy-egy felkapottabb sztárnak, pláne Keleten, ahol sokkal több dolog számít szégyenletesnek, mint Nyugaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!