Szerintetek ez még korai?
szerintem meg igen is korai. ennyi idősen ne fiúzz még. ne tartozz azok közé, akik manapság már ilyen fiatalon járnak, pasiznak, hanem inkább válaszd az egyediséget, hogy nem sorakozol be a tiniribik közé ( már elnézést a kifejezésért ).
gondolj bele egy kicsit: lépsz a srác felé, ha tetszel neki jártok. de abba is gondolj bele, hogy ennyi idősen ez a kapcsolat nem fog nem tudom én milyen sokáig tartani. gyerekek vagytok még. gyerekek igen. tudom, hogy a barátnőid jó része pasizik ( ha így van ), de az nem azt jelenti, hogy neked is kell, és akkor azzal, hogy neked nincs fiúd kevesebb lennél. nem, nem vagy az.
ha nem pasizol már ilyen fiatalon és nem jársz akárkivel, akármennyi fiúval, akkor azzal viszont te sokkal értékesebb leszel a többi lánytól.
nem szidásnak szántam a soraimat, inkább tanácsnak, amin hidd el, érdemes gondolkodni:)
sose a környezeted alakítsa a személyiséged, hanem te saját magad. ne azokat tedd, amiket a barátnők, mert nem biztos, hogy azok a helyes dolgok.
azt tedd, amit te jónak gondolsz, amihez érettnek érzed magad.
próbálj egyéniség lenni, ne olyan, mint a többi lány, ez az, ami érték.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!