Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az szerintetek gáz ha már...

Az szerintetek gáz ha már októberbe bakancsot veszek fel?

Figyelt kérdés
vettem egy nagyon jó timberland bakancsot és már ma fel akarom venni de szerintetek hülyének néznének vagy ciki lenne most abba mennék ?:D

2013. okt. 21. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki egész nyáron abban jár.
2013. okt. 21. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem gond. Október elején volt egy jó esős időszak, én akkor bakancsra váltottam, senki nem nézett hülyének.
2013. okt. 21. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem venném még fel.

Bele fog a lábad fülledni

2013. okt. 21. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:

persze, csak ha hideg lesz kell majd bele egy vastagabb zokni, mert megszokja a lábad a meleget, és fázni fog.

kár, hogy megint divatcikk lett a bakancs, szerintem olyan gáz, hogy egyre több lányon látni. nekem is tetszik, de csakazért se veszek, utálok a nyájjal együtt bégetni

5/10 anonim ***** válasza:
Most még ahhoz meleg van
 6/10 sippara ***** válasza:
Nekem egész egyszerűen az életmódom megköveteli a bakancsot az idő 90 százalékában, sportcipőt tudok még venni, de nagyon nehezen találok olyat, ami külsőre is tetszene, úgyhogy idén már biztosan marad a bakancs. Semmi ciki nincs benne - illetve részemről cikibb lenne tűsarkúban vagy balerinacipőben tipegni a sárban-susnyásban a kutyák után :)
2013. okt. 21. 13:08
 7/10 Julianne Moore válasza:
szerintem nem nézne senki hülyének.én pl bakancsot hordok már
2013. okt. 21. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogy néznél ki hülyének, én is felvenném a helyedben, vedd fel :))
2013. okt. 21. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok negyedik hozzászóló vegyél nyugodtan bakancsot attól még hogy neked is tetszik az nem jelent problémát. Azért lett divat a bakancs, mert ideális viselet ősszel tavasszal és természetesen télen :)) Vannak akik télen tornacipőt vesznek fel és panaszkodnak hogy hidegvan..
2013. okt. 21. 18:50
 10/10 A kérdező kommentje:
emberek egy szóval nem mondtam ,hogy lány vagyok :DDDDDD
2013. nov. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!