Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha majdnem az egész napomat...

Ha majdnem az egész napomat filmnézéssel és gyakorizással töltöm az okozhat elbutulást?

Figyelt kérdés
lassan 2 éve így élek. Persze tornázok is, de sokat nézek filmet amiota itthon vagyok, nincs munkám. Azt vettem észre hogy a memóriám kezd romlani és mindent elfelejtek amire emlékeznem kéne. Fiatal nő vagyok.

ma 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Inkább olvass a tévézés helyett. És keress egy hobbit. Vagy hobbitot. :)

Itt pl. tudsz társasjátékozni online, az is jó a gondolkodást frissen tartani: [link]

ma 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Már nem...

Viccet félretéve, ezek borzasztó káros, lélekölő tevékenységek. Napi 1-2 óra TV meg netezés belefér, de ha ezek teszik ki a nap nagy részét, az minden szempontból káros.

Inkább tanulj valamit, az javítja a memóriát.

ma 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvtanulast javaslom. Minden szempontból jól jarsz vele.
ma 16:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Jól mondják a többiek: ez nem jó, nem lehet cél. Van tudásod, gondolom egészséges vagy, ezeket mind hasznosítanod kellene. Oszd be az idődet tartalmas tevékenység végzésével és a végére hagyd a szórakozást.
ma 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Keress munkát
ma 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Én régebb óta élek így, és egyáltalán nem tapasztalom magamon vagy 1 °-kal is butább lennék.

Azt tapasztalom hogy lassú vagyok, és hogy most már semmi nem érdekel és sokszor egy cikket sem tudok végig olvasni, mert egyszerűen irritál és nem tudok rá figyelni. De az elbutulást egyáltalán nem érzékelem magamon

ma 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!