Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egész életre elhitették...

Egész életre elhitették velem, hogy ocsmány vagyok a középiskolai barmok, van még kiút?

Figyelt kérdés

Állítólag nem vagyok csúnya és az alakomat még én is tökéletesnek tartom.

4 éven át mocskoltak, hogy "csúnya", meg dobáltak papírgalacsinnal, kajával napi szinten.

A szüleimet meg nem zavarta, főleg az öcsém örült neki, "azok is utálnak, nem csak mi", olyan alkoholistáktól mit is várnék, akik vertek.

Egy életre elhitették velem, hogy csúnya vagyok, valamint ha valaki véletlen megdicsért, vagy tetszettem volna valakinek, azt is gúnynak vettem. Nem hiszem, hogy valaha fog ez változni, pedig sok dicséretet kapok.

tegnapelőtt 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van még kiút!
tegnapelőtt 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Abszoút van kiút, de nagyon tudatosnak kell lenned és amilyen gyorsan csak lehet, megszakítani a kapcsolatot a mérgező rokonsággal.
tegnapelőtt 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Neked kell a hozzáállásodon változtatni.

Ha te a tükörbe nézel mit látsz?

tegnapelőtt 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Szépnek látom magam, kivéve a szétvert orrom, illetve régen nagyon ócska, kinyúlt, szakadtban járatott anyám
tegnapelőtt 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor azért nem vészes a helyzet.

Melyik a kedvenc részed magadon?

tegnapelőtt 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem is elhitették, de kiderült az is vagyok.
tegnap 06:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magam annak, azért bántottak, mert sok meg hosszú hajam van, aztán rakatják a póthajat, meg a szám sem olyan vastag, de most meg töltetik. Egyébként engem inkább azért csesztettek, hogy anyám nem vett ruhákat, gáz meg használt cuccokban, kinyúlt stb voltam

Tudod a fun fact, hogy pár év múlva találkozol velük és meglátod a barátnőjüket, aztán ezek bántottak engem.. Bár van amelyiknek tetszenék már, de hát az már elúszott...

Csak tudod az ilyen egyébként nem múlik el nyomtalanul, talán soha és az önbizalmadat tönkreteszi és szerintem az sem érdemi ezt, aki tényleg nem a legszebb, esetleg elhízott stb, akárhogy is néz ki. A tanárokat meg nem érdekelte, nem tettek semmit, volt, aki be is szót, hogy "régen a szép lányokat bántották, de róla az sem mondható el".

tegnap 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.